C1-poikien ote pelistä suli viimeisessä erässä

Sunnuntaina 23.10 pelatussa LASB C1:sten SM-sarjapelissä 5/22 Nurmossa pelin kulku oli aluksi tasaista. Nurmon Jymyn pojat loivat tiukasti painetta LASBin päähän ja onnistuivatkin ensimmäisessä erässä tekemään pari täysosumaa. LASB kuitenkin melko nopeasti kuittasi vuorostaan kumpaisenkin maalin omalla maalamisellaan ja siten ensimmäiselle erätauolle lähdettiin lukemista 2-2.

Toinen erä oli vahvinta LASBilta ja johto oli parhaimmillaan 3-5. Isännät saivat kuitenkin 28 sekuntia ennen erän loppua kavennettua tilanteen 4-5:een.

Kolmannessa erässä isännät tasoittivat pelin vain reilun minuutin jälkeen. Samassa ajassa LASB otti aikalisän ja niinpä puolestaan noin minuutin päästä LASBin pojat ottivat pelissä johtoaseman 5-6. Mutta sitten erinäisten pelitilanteiden kautta vieraiden ote pelistä lipesi ja NJ latoi vielä 5 maalia ja voitti kolmannen erän 6-1.

Mutta uutta matoa laitetaan koukkuun ja jo tämän viikon lauantaina 29.10.2016 klo 13 on kotipeli EräViikingit Blueta vastaan Salpahallilla Hollolassa.