TPS vei pisteet juhlaottelusta

Lauantaina Lahdessa LASB jatkoi taisteluaan Playoff paikoista, kun se sai Turkulaisen TPS:n vieraakseen. Jännittävä ottelu päättyi TPS:n 3-4 vierasvoittoon.

Ennen ottelun alkua palkittiin ensimmäiset LASB Hall of Fame jäsenet Kai Vitie, sekä viime kaudella B-junioreiden SM-kultaa voittanut joukkue.

LASB aloitti maalinteon ennen ensimmäisen erän puoliväliä, kun Matti Korhosen tarkka laukaus ohitti hyvin pelanneen Pyry Luukkosen. Vain muutama minuutti Korhosen maalin jälkeen TPS tarjoili Oransseille shokkihoitoa, kun se viimeisteli kolme osumaa 58 sekuntiin. Lisämaaleja ei ensimmäisessä erässä nähty ja erätauolle mentäessä taululla komeilivat lukemat 1-3.

Toinen erä oli TPS:ltä hyvää peliä, ja se hallitsi palloa pitkiä pätkiä, LASBin puolustaessa. Pitkä painostus tuotti lopulta tulosta, kun Sami Saarinen vei vierailijat 1-4 johtoon. Maalin jälkeen LASB pääsi paremmin peliin mukaan. Erätauolle lähdettiin 3-4 lukemissa, kun Justus Kainulainen viimeisteli hienon käännön päätteeksi, ja Rasmus Kainulainen onnistui ylivoimalla maalinedustalta.

Kolmannessa erässä LASB pääsi yrittämään kahdesti ylivoimalla, mutta hyvin puolustanut TPS kesti LASBin loppukirin, ja vei pisteet mukanaan Turkuun.

Ensimmäisen kokonaisen Salibandyliiga ottelun pelannut LASB maalivahti Verneri Weckman pelasi hienon ottelun, ja hänet palkittiin ottelun parhaana pelaajana.

LASB jatkaa pelejään ensi lauantaina 24.2 kello 17:00. Vastustajana tuolloin Oululainen OLS. Tervetuloa!