A-nuoret taipuivat kauden avausottelussa Steelersille

A-nuoret aloittivat 22 ottelun runkosarjaurakkansa maanantaina Heinishallissa liki täydelle katsomolle. Kauden avausotteluun oli saapunut salibandyväkeä paikallisotteluun ja tunnelma oli huipussaan.

Ensimmäinen erä oli tasaista peruspeliä ja kapteeni Aholan maalin turvin siirryttiin tasalukemissa toiselle kaksikymppiselle. Toisessa erässä Steelers karkasi kahden maalin johtoasemaan,mutta erän lopussa LASB vielä näytti kyntensä raapimalla tulostaululle Matias Pietisen syötöstä ja Santtu Lahdon viimeistelyllä kavennuksen 2-3.

Kolmannessa erässä Kurkikangas ja Alatalo veivät Steelersin jo 2-5 lukemiin. Laurila kikkaili päätöslukemiksi 2-6 rangaistuslaukauksella.

Millaisia mietteitä pelistä, päävalmentaja Heikki Kosonen?

Eilisestä, tulosta lukuunottamatta,ollaan aika tyytyväisiä esitykseen. Maaleja täytyy pystyä tekemään enemmän. Vastahyökkäyksiä pitää saada enemmän riistoista”

Ei siinä kaikki. Lauantaina joukkue matkaa Tampereelle. Classicin meriitit tunnetaan ja viime kauden mestaria lähdetään kaatamaan omilla eväillä.

Ottelun ennakko linkistä. Classic-LASB

Sunnuntaina pelataan kotona Salpahallissa. LASB-SPV ottelu alkaa klo 14. Tiedossa huikea peliviikonloppu.

TERVETULOA nauttimaan jännittävän urheilun parissa ja tietenkin kannustamaan kotijoukkue voittoon.