OmaSP- otteluraportti: EräViikingit vei pisteet mennessään

Toisen kerran tällä kaudella heikko ensimmäinen erä koitui kotijoukkueen kohtaloksi. Helsinkiläinen EräViikingit iski ensimmäisessä erässä 0-4 lukemat eikä kotijoukkue tästä enää toipunut.

Ottelu käynnistyi kotijoukkueelta hyvin mutta muutaman vastustajan helpohkon maalin jälkeen kotijoukkueen keskittyminen osittain herpaantui johtaen pallonmenetyksiin ja syöttövirheisiin joista EräViikingit rankaisi surutta.

Toinen erä oli selkeästi kotijoukkueen ja tilanne kaventuikin erän aikana 2-4:ään. Etenkin ylivoimalla kotijoukkue pyöritti mallikkaasti vaikka parhaille maalipaikoille pääsyssä oli edelleenkin haasteita EräViikinkien erittäin kurinalaisen ja uhrautuvan puolustuspelin vuoksi.

Kolmannessa erään kirittävää jäi parin maalin verran ja kotijoukkue pystyikin luomaan erässä riittävän määrän maalipaikkoja ottelun tasoittamiseksi mutta tällä kertaa viimeistely ei ollut riittävän terävää jotta Veikkauksen kultaisen mitalin arvoisesti torjunut Santtu Strandberg olisi ollut yllätettävissä.

Yhteenvetona voinee todeta että lopputuloksesta huolimatta pelistä jäi myös paljon hyvää mukaan otettavaksi huomiseen OLS peliin. Ottelun lopun keskittyminen ja peli-ilme kun saadaan esille heti  ottelun alussa niin pistetilin pitäisi taas huomenna karttua.