Teräsmiehet palaa lahteen

LASBin historian neljäs salibandyliigakausi käynnistyy kotiotteluiden osalta lauantaina kun Steelers saapuu suurhallille haastamaan oranssipaitaisen joukkueen. Harjoituskaudella joukkueet kohtasivat kahdesti ja näistä toinen päättyi LASBin 4 – 0 voittoon ja toisessa pelattiin tasan 7 – 7.

Pelin otteluisäntänä toimii Lammin Betoni

Tämän kauden Steelers 

Steelersin ovi kävi kesän aikana melko reippaasti ja muunmuassa seuraavat profiilipelaajat vaihtoivat maisemaa Ville Lastikka (Classic), Santtu Pohjonen (LASB), Lauri Viitala (Happee), Samuli Grönfors (Happee) ja Atte Lahti (KrP). Ikitaistelija Timo Johanssonin jatko on epävarmaa. Siksi haastava oli Steelersin pelaajatilanne että sitä helpottamaan nostettin reilusti pelaajia edustukseen seuran B- ja A-junioreista. Kauden avauspelissä Steelersillä olikin rosterissa peräti huimat yhdeksän 2000-luvulla syntynyttä pelaajaa.

Sarja avauksessa Steelers kaatoi sarjanousija ÅIF:n 8 – 7 päättyneessä maali iloittelussa missä oli pahimillaan jo 0 – 5 tappiolla.

LASBin lähtökohdat

LASBin avauspelissä KrP:tä vastaan oli paljon hyvää mutta etenkin joukkueen pallollisen pelin täytyy parantua että pystytään haastamaan ennakolta kovempia vastustajia.

Steelersin pelitapa perustuu pitkälti tiukkaan puolustukseen ja myrkyllisiin vastahyökkäyksiin joten lähtökohdat niiltä osin ovat hiukan erilaiset kuin ensimmäisessä KrP pelissä. Jokatapauksessa huolellisuus pallon kanssa etenkin avauspelissä pitää olla korkeammalla tasolla ettei kääntöpaikkoja Steelersille tulisi.

Ottelu käynnistyy lauantaina 28.9 klo 17:00.

Tervetuloa!

Mikäli et kerkeä paikalle voi peliä seurata ruutu+ lähetyksenä tai tulospalvelun välityksellä.