Taikurit saapuvat mastokaupunkiin

Kuopiolainen SB Welhot on LASBille erittäin tuttu vastus jo divariajoilta kun joukkueet väänsivät monta tiukkaa peliä puolin ja toisin. Sittemmin paljon on muuttunut mutta tietty jännite joukkueiden välillä lienee vieläkin olemassa.

Tämän kauden Welhot

Kuopion taikureiden lähtökohta kauteen oli haastava kun joukkueen pääkäskijä, Janne Kainulainen (kaikkien aikojen kainulaisten listan numero 4, muuten) suuntasi TPSn päävalmentajaksi. Menetyspuolella oli myös ykköspuolustaja Iiro Lankinen (Happee) ja paras maalintekijä Eetu Sorvali (EräViikingit). Korvaajat tulivat pääasiassa omista junioreista ja alasarjoista.

Welhot ovat sarjataulukossa sijalta 11 heti LASBin takaa neljällä pisteellä. Ainoa voitto on tullut sarjanousija ÅIF:stä, tämän lisäksi joukkue hävisi kaudenavauksessa rankuilla Happeelle mistä saaliina yksi piste.

LASBin lähtökohdat otteluun

Lähtökohdat lienee aika selkeät – kolmen ottelun tappioputkessa olevalle joukkueelle vain voitto kelpaa. Viimeisissä otteluissa joukkueen akilleenkantapää on ollut laadukkaiden maalipaikkojen luomisen vaikeus. Neljä maalia viimeiseen kolmeen otteluun, vaikkakin vastassa oli liigan kaksi kärkiseuraa, on auttamatta liian vähän että ottelut saadaan käännettyä voitoiksi.

Hallihuhut kertovat että tähänkin ongelmaan on lääkkeitä löytynyt – kannattaa tulla perjantaina katsastamaan tilanne!

Mikäli jostain syystä paikanpäälle ei ole mahdollista saapua voi ottelua väijyä 18:20 alkaen myös Ruutu+ palvelun kautta.