shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00 
View Cart Check Out

Yhteistyökumppaniksi


LASB

LASB on Hämeenlinnassa ja Hollolassa toimiva salibandyseura, joka perustettiin Lammin Salibandyn, Kosken Dynamon ja Hollolan Urheilijat -46:n salibandyjaoston fuusioituessa. LASBin miesten edustusjoukkue pelaa Salibandyliigan kotiottelunsa Lahdessa. Junioritoiminta pyörii niin Lammilla, Hämeenkoskella kuin Hollolassakin. Keväällä 2017 seurassa on n. 450 lisenssipelaajaa. Kerhot mukaanlukien seura liikuttaa yli viittäsataa harrastajaa.


Salibandyliiga

Neljäntoista joukkueen Salibandyliiga on lajin korkein sarjataso Suomessa. Salibandysta on kasvanut valtakunnan toiseksi suurin palloilulaji ja sillä on kaikkiaan yli 50000 lisenssipelaajaa sekä 350000 harrastajaa. Suosittua lajia seurataan laajasti eri medioissa. Lajin kattojärjestö IFF havittelee salibandylle olympiastatusta.


Yleisö

Divarissa rikoimme kaikki yleisöennätykset, monesti. Runkosarjan yleisöennätykseksi jäi Suurhallin 1335 katsojaa. Pudotuspelien ratkaisuottelussa LASB veti katsomoon 2600 silmäparia, jota tuskin heti rikotaan. Ensimmäisellä liigakaudella Suurhallin katsojakeskiarvomme oli 734. Ottelutapahtumissa yrityksesi näkyy varmasti!


TV

Salibandyliiga näkyy kaudella 16-17 Ylen kanavilla sekä ISTV:n, Fanseatin ja Veikkaus tv:n striimeinä. Lahden Suurhalli sopii tv- tuotantoihin erinomaisesti.


Lehdet

Salibandyliiga näkyy Etelä-Suomen Sanomien paperilehdessä sekä verkossa. ESS tavoittaa 230000 lukijaa. Myös paikalislehti Keski-Häme seuraa LASBia aktiivisesti.


Facebook

LASB Edustuksen Facebook sivuilla on lähes 2500 tykkääjää. Divarin finaaliviikolla, maaliskuussa 2016, tavoitimme Facebook- päivityksillämme yli 80000 ihmistä. 


Twitter

LASB, niin kuin koko salibandy-yhteisö on aktiivinen Twitterissä. Meitä seuraa vajaa 1500 Twitterin käyttäjää ja me olemme maailman top30 seuratuimpien seurojen joukossa.


Instagram

LASB Edustuksella on yli 1500 seuraajaa kuvienjakopalvelu Instagramissa. Täällä pääset kurkistamaan joukkueen sydämeen, kulissien taakse.


YouTube

Lataamme jokaisesta kotiottelusta maalikoosteen ja haastattelut YouTubeen. Videoillamme on ollut yli 234000 katselukertaa heinäkuuhun 2017 mennessä, emmekä odota vauhdin hiipuvan.

KULTAKUMPPANI
Yksi seuran enintään kolmesta pääsponsorista.
Kultasponsorin mainospaikka seuran kotisivuilla
Näkyvyys edustuksen kaikissa kotiottelutapahtumissa: 2 laitamainosta, kenttäpäädyn iso mainoslakana
Näkyvyys kaikissa junioreiden pelipaidoissa
Pääsponsorin näkyvyys valitussa edustuksen tekstiilissä
Joukkueen pelipaita pelaajien nimikirjoituksilla vitriinissä
4 VIP- kausikorttia (sis. ruokailun VIP- tilassa)

HOPEAKUMPPANI
Näkyvyys kaikissa edustuksen kotiottelutapahtumissa: 2 laitamainosta
Hopeasponsorin mainospaikka seuran kotisivuilla
Mainos edustuksen pelipaidassa tai edustusasussa ja kahden juniorijoukkueen pelipaidoissa
Joukkueen pelipaita pelaajien nimikirjoituksilla
2 VIP- kausikorttia

 PRONSSIKUMPPANI
Kaksi otteluisännyyttä kotiotteluissa
1 laitamainos
Mainos edustuksen pelishortseissa
1 VIP- kausikortti

Räätälöity kumppanuus

Koska me halusimme tehdä yhteistyön vaivattomaksi, niin loimme Sinulle kolme valmista pakettia valittavaksi.
Pakettiratkaisu ei sovi kaikille, joten tottakai haluamme tehdä yhteistyötä myös mittatilaustyönä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin
räätälöidään yhdessä juuri Sinun yrityksellesi sopiva kokonaisuus.

OTA YHTEYTTÄ!