C1-pojille niukka tappio

Lauantaina 17.12 pelatussa SM C1-poikien sarjassa LASB ja Limingan Niittomiehet (LNM) ottivat toisistaan mittaa Hämeenkosken Koskihallissa. Ensimmäinen erä oli ottelun runsasmaalisin kuin myös paikka jossa LNM pystyi kuromaan eron LASBiin numeroin 3-6. Numerot olivat itseasiassa täysin samat syyskuussa LImingassa pelatussa vieraspelissä LNM:n hyväksi.

Toiseen erään lähdettäessä LASB kuitenkin sai tiivistettyä puolustustaan niin että LNM:n maalihanat miltei tyrehtyivät. Myös kotijoukkueen hyökkäys terästäytyi siinä määrin, että niin toinen kuin kolmaskin erä oli 2-1 voitollinen LASBille. LASB otti aikalisän reilun minuutin ennen kolmannen erän loppua tilanteessa 6-8 ja yritti 6:lla 5:tä vastaan ilman maalivahtia maalintekoa ja myös onnistui siinä. Näin ollen minuutin ollessa jäljellä erää tilanteessa 7-8 LASB yritti kiivaasti tasoitusmaalia, mutta mahdollisista paikoista ei enää pystytty LNM:n maalivahtia Aki Karjalaista #1 yllättämään.

Kuten syksylläkin oli tässäkin keskinäisessä pelissä suhteessa miltei yhtä paljon enemmän laukauksia kohti LNM:n maalia, mutta onnistumisia ei ollut tälläkään kertaa riittävästi ja hyökkäysten laatu jäi hieman vajaaksi. Juuri sen verran että LNM vei ottelun nimiinsä 7-8.

Ottelun tilastot

Seuraava ottelu LASBilla onkin heti huomenna sunnuntaina 18.12 klo 13 Hollolassa Salpahallilla jossa vastaan tulee OLS.