C1-pojille kauan odotettu voitto

Sunnuntaina 18.12 Hollolassa Salpahallilla nähtiin erittäin motivoitunut kotijoukkue LASB joka oli edellisenä päivänä hävinnyt maalilla pelin Limingan Niittomiehiä vastaan. Nyt vastassa ollut toinen pohjoisen joukkue eli OLS jaksoi haastaa LASBin ensimmäisessä erässä tehden pelin avausmaalin, mutta isännät saivat kuitattua pelin erätauolle lähdettäessä tasoihin 2-2.

Toiseen erään lähdettäessä LASB oli heti tosi vahvasti pelissä kiinni sillä vasta 23 sekuntia erän alusta pallo oli OLSin maalissa kuin myöskin heti perään puolen minuutin päästä. Vielä kun LASB onnistui jälleen, otti OLS aikalisän. Sekään ei auttanut oululaisia sillä kotijoukkue vastasi myös kolmesta seuraavasta maalista. Lopulta toiselle erätauolle lähdettäessä LASB johti jo 9-3.

Kotijoukkue sai pidettyä päänsä kylmänä kolmannessa erässä ja syöttöpeli kulki ja tulosta syntyi. Vieraatkin tosin onnistuivat yhtälailla 3 maalin arvoisesti, mutta loppuvihellyksen soidessa toisen erän jälkeinen maaliero säilyi ja LASBin koko väki pelaajia, toimihenkilöitä ja vanhempia myöten sai juhlia sitä kauan odotettua ensimmäistä voittoa joka antoi odottaa itseään tapahtuvaksi vasta 13:ssa pelissä.