C1-pojille tappio paikallisottelussa

Joulutauon jälkeinen ensimmäinen peli sunnuntaina 15.1 Lammin Hakkalassa ja Steelers vastassa. Asetelma oli kotijoukkue LASBin mielessä otollinen sillä marraskuussa Iittalassa ensimmäisen SM-sarjan piste oli metsästetty juuri Steelersiltä tasapelillä vaikka silloin voittokaan ei ollut kaukana. Nyt tammikuun pelissä Steelers oli kahden erän hieman karkumatkalla, mutta ero oli minimaalinen sillä toiselle erätauolle lähdettiin Steelersin johtaessa 3-4.

Noin numeroiden valossa, mutta muutoin erityisesti pelin toisessa erässä vierasjoukkue kunnostautui pelaamaan sääntöjen vastaista peliä saaden mm. 5 min sekä 5 + 20 min rangaistukset. Jälkimmäisessä rikkeessä LASBin Miika Rinne #97 ajettiin päin katsomorakenteita ja hän joutui loukkaantumisen takia jättämään pelin. Tuomarilinja oli selvästi liian kovan fyysisen kontaktin salliva, mutta LASB ei lähtenyt mukaan rikkomaan peliä kyseenalaisella toiminnalla, vaikka jäähyittä ei kotijoukkueenkaan osalta selvitty. Lukuisat yhtäaikaiset jäähyt tuottivat jopa erikoistilanteen jossa pelattiin hetken kolmella kolmea vastaan.

Vielä kolmannen erän alussa LASB pystyi kuittaamaan Steelersin erän alussa tekemän maalin, mutta sen jälkeen vierasjoukkue pääsi jo 4 maalin karkumatkalle eikä LASBilla ollut enää eväitä kiriä eroa umpeen. Tämänkertaisessa paikallisottelussa vastus oli kovempi kuin ehkä ennakolta oletettiin eikä ennen joulutaukoa ensimmäisen voiton saalistanut LASB pystynyt enää jatkamaan pistetilin kartuttamista. Loppujen lopuksi Steelers voitti pelin lukemin 5-10.