Nokian KrP vei myös kauden toisen kohtaamisen

Vuosi 2017 päättyi LASBin osalta tappioon, kun sarjakolmosena majaileva Nokian KrP haki pisteet Lahdesta lukemin 6-9.

Ottelu alkoi sähäkästi, kun LASB siirtyi jo ensimmäisellä minuutilla 1-0 johtoon. Oranssit pelasivat hyvin ja tuottivat maalipaikkoja hyvää tahtia. Maalinteossa oli kuitenkin parannettavaa, kun vierailijat puolestaan rokottivat murhaavan tehokkaasti. KrP siirtyi jo 1-4 johtoon, kunnes LASB onnistui kahdesti erän lopussa ja tauolle siirryttiin 3-4 lukemissa.

Toisessa erässä tahti ei hiipunut. LASB onnistui jälleen erän ensimmäisellä minuutilla tasoittamaan pelin. Vauhdikkaan toisen erän jälkeen tauolle siirryttiin Krp:n 6-8 johdossa.

Kolmannessa erässä molemmat joukkueet pääsivät kertalleen yrittämään ylivoimalla, mutta tuloksetta. Erän ainokainen nähtiin vain kolme sekuntia ennen loppusummeria, KrP:n viimeistellessä loppunumerot 6-9 tyhjään maaliin.

LASBin tehomiehenä hääri Rasmus Kainulainen tehoin 3+1. Ketjukaverit Matti Korhonen ja Tuure Ailio kirjauttivat tehot 1+1. KrP:n pistenikkareina toimivat Jere Oksanen ja Vertti Wigren tehoin 2+1.

LASB jatkaa pelejään 13.1 Lahti Energia –areenalla, kun vieraaksi saapuu viime vuoden playouteista tuttu vastustaja Rauman Salba. Ottelu alkaa kello 17:00. Tervetuloa!