OmaSP- otteluraportti: Koovee kaatui selvin numeroin

Liekö koululaisten syysloma verottanut katsojamäärää kun vain reilu 400 silmäparia saapui paikanpäälle todistamaan LASBin kauden ensimmäistä kotivoittoa Lahti Energia -areenalle.

Ottelun ensimmäinen erä käynnistyi kotijoukkueen painostuksella ja ensimmäinen hyvä mahdollisuus tarjoitui ylivoimalla heti erän alussa. Ylivoimalla pallo liikkui hienosti mutta varsinaisia huippupaikkoja ei saatu luotua. Jäähyn jälkeen peli jatkui varsin LASB merkkisenä ja noin kuuden minuutin pelin jälkeen Rasmus Kainulaisen 19 peräkkäisen ottelun pisteputki näki päivänvalon hienon haaston seurauksena.

Kotijoukkueen toinen maali syntyi ylivoimalla erän lopussa kun hyvin pyörineen ylivoiman loppupuolella Matti Korhonen löysi Roope Kainulaisen puolustuksen keskeltä joka naulasi pallon yläkulmaan suoraan syötöstä.

Toiseen erän alkuun Koovee painoi päälle mutta Roope Kainulainen teki toisen maalinsa hienon kuvion päätteeksi nopeasta käännöstä. Tämän jälkeen erä eteni LASBin komennossa ja erätaukotilanteen 6-0 viimeisteli Tino Nivala kauden ensimmäisellään.

Miska Mäkinen tekee rangaistuslaukausesta tilanteeksi 4-0.

Kolmas erä alkoi Kooveen painostuksella joka tuottikin tulosta kavennusmaalin muodossa heti erän alussa. Koovee jatkoi painostusta mutta Kaapo Kettunen nollasi vieraiden hyvätkin yritykset. Erän puolivälin lähestyessä kotijoukkue tarjoili kylmän suihkun Kooveen kiri haaveille kun Roope Kainulainen viimeisteli hattutemppunsa hienolla kantilla tehden tilanteeksi 7-1.

Tämän jälkeen molemmat joukkueet tekivät vielä yhden maalin joten pelin lopettavan summerin soidessa tulostaululla komeilivat 8-2 lukemat.

LASB seuraava kotipeli on sunnuntaina 28.10 Lahti Energia -areenalla klo 16:00. Vastaan astelee SPV Seinäjoelta. Tervetuloa!