KrP tyly isäntä

Nokian KrP ei antanut yllättää itseänsä sarja avauksessa sateisessa Raholassa vaan kolme pistettä jäivät tampereelle 6 – 2 lukemin.

Viimekaudella LASBin perisynti oli että monet ottelut käytännössä ratkesivat vastustajalle jo ensimmäisessä erässä heidän karatessaan usean maalin johtoon. Tämä varmasti haluttiin välttää tässä tämän kauden avauksessa ja siinä onnistuttiinkin hyvin sillä melko tasaisen ensimmäisen erän jälkeen oli tilanne 0-0.

Toiseen erään KrP tuli tehokkaasti ja jo viiden minuutin pelin jälkeen oli taululla kotijoukkueen 2 – 0 johtoasema. Erän edetessä LASB sai enemmän pelistä kiinni ja erän puolen välin tienoilla Tomi Jerkku kavensi tilanteeksi 2 – 1. Erän loppua kohden oranssit paransivat entisestään ja joitakin mahdollisuuksia pelin tasoittamiselle oli.

Kolmannen erän alkuun oli LASBilla etsikkoaika tasoittaa peli kun KrP:n Samuli Salomaa laitettiin istumaan kaksiminuuttista. Ylivoimapeli saatiin helposti pyörimään vastustajan päätyyn, mutta varsinaisesti ykkös sektorin tekopaikoille ei päästy. Jotain juonikkuutta ylivoimasta puutui.

Kylmää suihkua tuli erän puolivälissä kun Juuso Vesanen joutui jäähylle törmättyää KrP pelaajan kanssa – KrP meni parin kymmenen sekunnin pyörityksen jälkeen kahden maalin johtoon (3-1) hienolla kantilla.

LASB koitti hakea kavennusta erän loppua kohden mutta aktiivisista yrityksestä huolimatta ei kunnollisille maalipaikoille päästy. KrP puolusti tiiviisti ja kärsivällisesti eikä oranssien pallollinen peli ollut tänään sillä tasolla että ykkös sektoriin olisi pallon kanssa ollut asiaa.

Erän lopussa naputeltiin vielä maaleja puolin ja toisin kun LASB pelasi ilman maalivahtia. LASBin illan toisesta vastasi Perttu Koljonen joukkueen pelatessa ilman maalivahtia..

LASBin parhaana pelaajana palkittiin Santtu Pohjonen.