Sunnuntaina nokka kohti vantaata

Tikkurilan Tiikerit on vantaalainen 1997 perustettu salibandyseura joka nousi tälle kaudelle salibandyliigaan. Tiikerit tunnetaan erityisesti vahvasta juniorityöstään jonka hedelmiä liiganousunkin voidaan katsoa osaltaan olevan. Tiikerit pelasivat vielä kaudella 2016-2017 2-divarissa mistä nousu valtakunnan korkeimmalle sarjatasolle on ollut vakuuttavaa.

Harjoituskaudella joukkueet kohtasivat kertaalleen ja hollolan salpahallissa pelattu peli päättyi LASBin 5 – 3 voittoon.

Tämän kauden Tiikerit 

Tiikerit vahvistui kaudelle jonkin verran kun Esport Oilersista siirtyi paljon viimekauden A-junioreita peliajan perässä. Varsinaisia valmiita liigapelaajia ei joukkueeseen kuitenkaan juuri tullut joten oppimista joukkueella varmasti riittää koko kaudeksi.

Kauden ensimmäisessä pelissään Tiikerit isännöivät paikallisvastustaja EräViikinkejä ja hyvän alun jälkeen joukkueiden kärkikenttien tasoero alkoi näkyä ja ErVi rallatteli lopulta 3 – 7 vierasvoittoon. Tiikereiden peli oli kuitenkin varsin iloista eivätkä he tyytyneet nousijajoukkueille usein tyypilliseen varovaiseen pelaamiseen vaan hyökkäsivät niinkuin vanhat tekijät..

Toisessa pelissään eilen Tiikerit kävivät ottamassa mittaa toisesta sarjanousijasta, ÅIF:sta. Mittelö oli varsin tasainen mutta Tiikerit joutuivat taipumaan lopulta rankkareissa maalein 7 – 6. Jo näpeissä ollut voitto kaatui lopun väkivaltaisuus jäähyyn (5+20min) jonka aikana ÅIF kiri tasoihin.

LASBin lähtökohdat

LASB saalisti eilen kauden ensimmäisen, ja samalla erittäin tärkeän, voiton kun Steelers kaatui kotihallissa numeroin 2 – 1. Erityisesti joukkueen puolustuspeli on sujunut hyvin kun joukkueelle on tehty kahdessa liigapelissä vain 3 maalia tasakentällisin.

Hyökkäystehokkuudessa on kieltämättä jonkin verran tekemistä, mutta ehkä ketsuppipuollo aukeaa kunnolla maalitehtaan varjossa?

LASBilta on lähdössä kannatusjoukot tikkurilaan mutta mikäli et itse paikalle pääse voi ottelua seurata Ruutu+ palvelusta.