Takaisin voittojen tielle

Hämäläisten keskinäisestä väännöstä tuli hyvin pitkälti juuri sellainen ennalta odotettiin – LASB oli pallolla hallitsevampi mutta kyllä Steelersilläkin omat hyvät pallolliset hetkensä oli.

Ottelu alkoi LASBin kannalta iloisesti kun Perttu Koljonen laukoi LASBin 1-0 johtoon kolmen minuutin pelin jälkeen siirretyn rangaistuksen aikana. Esityön maaliin teki Tomi Jerkku. LASBilla oli paikkoja useampaankin maaliin mutta erän puolen välin jälkeen Steelersin Markus Hautaoja tarjosi lahtelaisyleisölle kylmää vettä niskaan LASBin puolustuksen nukahdettua hetkeksi.

Toinen erä oli aavistuksen Steelers merkkinen mutta maaliin asti kumpikaan joukkue ei hyvistä paikoista huolimatta palloa saanut. Erikoismaininta molempien joukkueiden uhrautuvasta puolustuspelistä jossa ei mustelmia laskettu.

Kolmannen erän alkuun LASB sai ylivoiman Steelers puolustus ei saanut LASBin ykköstä kuriin. Ylivoima tuotti jälleen tulosta kun Roope Kainulainen puttasi Joonatan Surakan millimetrin tarkan syötön maaliin – oranssit 2-1 johtoon. Tämä johto kesti ottelun loppuun asti vaikka Steelers sai aikamoisen myllyn ottelun lopuksi LASBin maalille.

Saatiinpa ottelun lopussa myös hiukan jobin postia kun koko ottelun erittäin hyvin pelannut, paikoitellen jopa kenttää dominoinut, Miska Mäkinen satutti nilkkansa. Toivottavasti joukkueen ykköspakki on jo pian takaisin pelikunnossa.

ESS:n artikkeli ottelusta

LASBin seuraava kotipeli on 13.10 klo 17:00 jolloin vastaan astelee maajoukkuemiehiä vilisevä Classic tampereelta.