Junnu joukkueiden pelit solidsportin kautta

LASBin SM-sarjoihin osallistuvat (juniori) kilpajoukkueet ovat päättäneet lähettää tulevalla kaudella pelaamiansa SM-sarja otteluita suoratoistolähetyksinä käyttäen solidsport suoratoistopalvelua. Ottelulähetysten lisäksi kanavalle tuotetaan mahdollisesti myös muuta aiheeseen liittyvää materiaalia pelien yhteydessä.

LASB salibandyn solidsport kanava löytyy osoitteesta https://solidsport.com/lasb/

Kauden aluksi, ainakin joulukuuhun saakka, lähetykset ovat kaikkien ilmaiseksi katsottavissa. Loppukauden peleistä peritään pieni kertaluonteinen kannatusmaksu jonka tuotto käytetään toistovälineistön parantamiseen.

Ihan kaikkia vieraspelejä ei varmaankaan voida LASBin kanavalla suoratoistona välittää koska ottelun järjestäjällä (’kotijoukkue’) on aina ensisijainen oikeus päättää haluavatko itse tuottaa ottelusta maksullisen lähetyksen ja mikäli haluavat ei ottelusta kilpailevia lähetyksiä voida tuottaa.

LASBista lähetystoimintaan osallistuvat seuraavat joukkueet.

  • LASB A-Pojat
  • LASB B-Pojat
  • LASB C1-Pojat
  • LASB B-Tytöt

Käykäähän kaikki seuraamassa LASBin kanavaa niin pysytte kartalla peleistä!