A-pojat: LASB – M-Team-ennakko

Tulevana lauantaina  pyörähtää käyntiin LASBin A-junnujen kausi 2019-20. Ensimmäisenä Lasbilaisten kyytiin astuu M-Team.

Ennakko

Kausi 2018-19

Lokakuussa 2018 pelattiin ensimmäinen runkosarjaottelu Ruskeasuon Arena Centerissä. Tuolloin voitto menetettiin pääkaupunkiseudulle lukemin 6-3. Kotonaan LASB oli jo pirteämmällä jalalla liikkeessä ja vei  tammikuussa -19 ottelun  maalein 8-4.

Yhdeksän pistettä erotti kumminkin karsijat ja mitalipelit tasaisessa sarjassa. Runkosarjassa M-team oli neljäs ja LASB 11. LASB karsi sarjapaikasta Karhujen kanssa ja M-Team pelasi pronssista Classicin. LASB piti sarjapaikkansa voittaen Karhut molemmissa otteluissa.

Mitalipeleihin noussut M-Team koostui pääosin -98 syntyneistä pelaajista.  Pronssimitalit pujotetttiin kaulaan Tampere Areenalla hattricin tehneen Simo Paulaharjun voittomaaleilla. Voittolukemat 5-6. Onnittelut vielä kerran menestyksestä M-Teamille.

 

Kausi 2019-20

M-Team on joutunut rakentamaan alkavalle salibandykaudelle täysin uuden joukkueen, edellisen kasvaessa ulos junnusarjoista. Elokuuussa testattiin joukkueiden välistä peli-ilmettä Ruskeasuolla ja tällä kertaa heltisi niukka 4-6 voitto LASBille.

M-Teamin Simo Paulaharju tehoilee salibandyliigassa Näätien paidassa ja niin hyökkäys-kuin puolustuspäässäkin on rakentunut tuore paketti pelaajia. Maalivahtisektorilla on vähiten muutosta. Roope Metsänoja mainittakoon uutena veskarina.

LASBin runko on pysynyt aikalailla samana viime kauteen verrattuna. Muutama uusi pirteä nimi on astunut tiimiin ja vanhoja palaillut, mm. Lehtonen, Rehuttu ja Lavonen. Maalivahtiosastoon on palannut Weckman. Lasbilla löytyy reserviä kovista pelaajista niin miesten liigajoukkueessa, jossa  tällä hetkellä seitsemän A-ikäistä pelaajaa, kuin nuoremmissakin SM-sarjajoukkueissa.

Ketä nähdään lauantaina oranssipaidoissa? Tule Salpahalliin. Ottelu alkaa klo 17.

Aikuisilta pääsymaksu 2€.

Kauden ottelut myös verkkolähetyksinä Solidsportilla