A-pojat: Otteluraportti LASB- M-Team 5-7

Otteluraportti

Sarjan avausotteluun lähdettiin pirteällä jalalla jatkamaan hyvin pelattua preseason – ilmettä. Vastassa oli kumminkin hyvin pelikirjansa lukenut ennakkoluuloton vastus . Harjoituskaudellakin pelattiin tasainen ottelu.

Ensimmäisen erän alkuun kotijoukkue joutui hieman epäonnekkaan tlanteen seurauksena pelaamaan viisiminuuttisen alivoimalla. Vierasjoukkue pääsi rokottamaan yhdellä maalilla. Lasb keräsi voimansa ja tasoitti numerot äkkiä. Ensimmäisen erän maalit viimeisteli Lavonen ja Björninen. Erätauolle lukemissa 2-2.

Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali molemmilta joukkueilta. Kotijoukkueen huolimattomuus viimeistelyssä antoi vieraille tilanteen rokottaa virheistä. Erän ainoan osuman Lasbille laukoi Veeti Parkkinen. Kolmas erä taisteltiin molemmissa päädyissä. Numerot taululle 5-7. Lasbin maalit Ragovskis ja Salokangas nuorempi veljeksistä, Tiitus. Vierailijoille aplodit ansaitusta voitosta ja pisteet lahjoitettiin pääkaupunkiseudulle. M-Teamin maalialueen peitto, puolustuspeli, suoraviivaiset hyökkäykset sekä huikea maalivahtipeli olivat ne voiton avaimet Salpahallissa. Kotijoukkueen kiitettävä määrä laukauksia kohti maalia pysähtyi viimeistään Metsikön tarrahanskaan. Torjunnat 24. Ainola 10.

Salibandy on viihdyttävä laji seurata. Kauden esimmäinen häviö.  Jos jotain opittiin, niin tappion nieleminen lienee tärkein ja se että tilanteisiin on ajettava rohkeasti sillä pallollisena vain voi voittaa. Vicks pastilli suuhun ja virkeenä kohti seuraavaa joka on Iittalan teräsveljet Steelers. Sinne siis sankoin joukoin kannustus ja tällä kertaa nöyränä, mutta vahvana. 13.10. klo 13:30. Molemmat joukkueet janoavat edelleen avaus pisteitä tilastoihin.

Tilastot