TPS tarjosi täystyrmäyksen

Eipä jää jälkipolville paljon kerrottavaa salibandykauden 2019 – 2020 TPS – LASB kohtaamisesta – sen verran kovassa kyydissä oranssit paikoitellen olivat kun turkulaiset tanssivat tyylipuhtaan 10 – 0 (3-0, 4-0, 3-0) voiton oransseista. TPS:n siirryttyä 3-0 johtoon ottelun ensimmäisen kympin aikana ei LASB saanut enää palettiaan kasaan koko ottelun aikana.

TPS oli tänään terävämpi lähtökohtaisesti kaikilla pelin kaikilla osa-alueilla mutta etenkin turkulaisten pallollisen pelin nopeus ja kaksinkamppailupelaaminen oli tänään paikoitellen niin korkealla tasolla ettei LASB siihen löytänyt minkäänlaista lääkettä.

Mutta turha tätä tappiota on murehtia sen enempää koska uusi mahdollisuus aukeaa jo kuluvan viikon sunnuntaina kun tamperelainen Classic saapuu lahteen. Ja koska vastus ei tästä sunnuntaiksi ainakaan yhtään helpotu on oleellista ottaa tästä pelistä tarvittava oppi mukaan ja alkaa rakentaa mentaalista valmiutta kohti seuraavaa peliä.