A-pojat: Sunnuntaina kohdataan velikullat Hämeenlinnassa

Pudotuspeleihin viimekaudella palloillut Steelers saa sunnuntaina Iittala-halliin vieraaksi LASBin.

Kaudella 2018-19 Steelers sijoittui runkosarjassa kahdeksanneksi neljän pisteen erolla Lasbiin. Pudotuspeleissä vastassa oli Classic ja ensimmäisessä ottelussa teräspojat yllättikin ottamalla voiton. Seuraavat ottelut se hävisi ja jatkoon siis Classic. Runkosarja antoi odottaa kovempaakin, sillä Steelers avasi kauden voittaen kahdeksan ensimmäistä. Sen jälkeen alkoi raskas tie ja voittaminen olikin  vaikeampaa. Marraskuun puoliväliin mennessä joukkue oli kasannut likimain koko kauden pistesaaliin 23/28.

Uusi kausi,uudet kujeet. A-junnujen sarjoissa pelaajarosteri elää. Näin on käynyt teräspoikienkin tiimille. Peräti 11 A-ikäistä on pelannut edustusjoukkueen kokoonpanossa liigaotteluita.

Joukkue koostuu pääosin nuoresta verestä. -02 ja 01 syntyneitä pelaajia on enemmistö. Ikä on vain numeroita,joten se mitä ja millaista peliä Iiittalassa sunnuntaina nähdään on arvailua. Ensimmäinen sarjaottelu Steelersillä oli TPS.aa vastaan ja tuossa ottelussa teräs ei ollut ainakaan hapokasta. Tappio hämeenlinnalaisille lukemin 13-3.

Steelersien peräsimessä tällä kaudella vaikuttavat Hiltunen,Suominen ja Kartano. Myös muutama Lasbille tuttu nimi on siirtynyt Steelersiin. Maalivahtiosastolta Patrik Jääskeläinen ja hyökkääjistä mainittakoon Mikko Ruuska ja Jukka Jaakonsaari.

Molemmat joukkueet ovat siis aloittaneet kauden alavireisesti. Parantamisen meininkiä varmasti nähdään tulevan viikonvaihteen ottelussa,joka pärähtää käyntiin klo13:30 paikallista aikaa. Hämeenlinna- iiittala-halli.