A-pojat: Steelers taipui kotonaan

LASBin A-junnut pelasivat sunnuntaina kauden ensimmäisen vierasottelunsa tutulla Iittalan areenalla.

Kotiottelun karvas tappio oli pyyhitty mielestä ja lähdettiin pelaamaan rohkeampaa peliä.

Ensimmäisessä erässä, ajassa 1:49 , oli reikäpallo jo verkossa, kun viime kaudella intissä sekä Steelersin paidassa  puurtanut,  Tuuloksen pelimies, Lehtonen veivasi maalitaululle lukemat 0-1. Avauserän lopulla vielä Hyvönen ja Munne  korjasivat tulosta 0-3:een.

Toinen erä oli tasaisempi ja vastustajakin pääsi maalintekoon. Taululle 1-3 . Erän lopulla LASB sai kuudennen pelaajan kentälle Steelersin siirretyn rangaistuksen takia. Tästä sympaattinen Lahtinen kuittasi ajassa 39:22 erätauolle lukemat 1-4.

Kolmas erä oli LASBin vahvaa ja ryhdikästä hallintaa. Siinä ei Kurkikankaan tehtailema yv-maali enää auttanut, kun avauserässäkin onnistunut parivaljakko Hyvönen ja Munne vielä taituroivat kaksi maalia ja ottelun loppulukemiksi 2-6.

Valmennus Koivisto & Vitie kävivät läpi ottelua ja olivat syystäkin tyytyväisiä.

Ensimmäisessä erässä oltiin hyviä ja tehtiin sovittuja asioita. Viikon takaisen pelin arkuus karistettiin viikolla treenikentälle jota kautta myös pelirohkeus oli huomattavasti parempi.

Toinen erä oli kuitenkin meiltä huonompi, kaveri tuli erään korkeammalla karvilla ja meillä oli vaikeuksia siihen reagoida. Kolmanteen erään saatiin taas peli raiteilleen ja sillä huolehdittua ettei tykyttävää loppukiriä saanu kaveri aikaseksi

Ottelun tilastot

Weckman 20 torjuntaa

Hyvönen +2

Munne +2

Lehtonen +1

Lahtinen +1

Tikkala 0+2

Stenberg,Karkulowski,Hiltunen,Salokangas T 0+1

Kuluvan viikon lauantaina LASB saa vieraaksi TPS:n.