A-pojat: TPS kiikarissa lauantaina

LASBin  toinen kotiottelu nähdään tulevana lauantaina Salpahallissa. Viime kaudella TPS oli pisteen erolla sijalla 10 ja karsimassa sarjapaikastaan kuten LASBkin. Turkulaiset torppasivat vahvasti innokkaat Lappeenrantalaiset, joten NST jatkaa kuluvalla kaudella divarin parissa. Rasitteena nakeilla on miesten divaripaikka, jossa hääräävät likimain suurimmalta osin nuoret. Mutta takaisin SM sarjaan. Keskinäiset Turun ja meidän väliset viime kauden ottelut vei LASB  ja jos Munne jatkaa samaa sarjaa niin ahdasta on Salpiksen areenalla. 5-6 ja ja 6-2  voitoin ottelut Lasbille. Ai niin.. Ne Henryn tehot 2+1/4+1.

Kuluvasta kaudesta povataan molemmille joukkueille parempaa. Kahdella voitolla sarjaa matkaava Turkulaisseura on kohdannut samat vastustajat kuin LASBkin. Steelersin ja M-Teamin. Tehtyjä maaleja joukkueella kasassa huikeat 22. Se on selvä että TPS – tuutista satelee laukauksia säälimättömästi, joten kotijoukkueen maalivahdille ei kylmä pääse yllättämään . Toki hyvä puolustuspeli, jolla torpataan ne vetopaikat ja älykkäät hyökkäykset on se millä voidaan avittaa veskarin hommia.

Otteluohjelman mukaan TPS edustus pelaa viikonloppuna kaksi ottelua. Lauantaina Oulussa ja sunnuntaina Seinäjoella. A-ikäisistä on ainakin reissun päällä yksi maamme parhaista veskareista, Fälden. Häntä tuskin junnupeleissä nähdään muutenkaan, sillä on esiintynyt liigassa vakuuttavin elkein. Kenttäpelaajista Ojala,Ollikainen ja Vesterinen ovat olleet myös liigan kokoonpanossa. Myös TPSn B – junnuilla vilkas kahden ottelun viikonloppu. Keitä Turkusesta saapuu, nähdään lauantaina.

Kotijoukkue LASB rakentaa myös joukkuetta, jossa taustalla edustuksen niinikään Oulun matka sunnuntaille sekä B-junnujen myöskin sunnuntain Suurhallin kotiottelu. Sekin OLSia vastaan. Oululaiset siis näkyvät ja kuuluvat nyt tämän viikon LASB-sometuksissa. Kauden treenimatsien pohjalta kumminkin voidaan luottaa valmennuksen peluuttamiseen. LASBilla löytyy laaja paketti vastuunkantajia ja voitaneen sanoa, että enemmänkin työtä teettää, kenelle suo huilivuoron.

Lauantaina siis klo 17 syysloma-aikaa kannattaa suunnata seuraamaan mitä viihdyttävintä urheilulajia, salibandyä. Salpahallille tottakai.

Aikuisilta nimellinen parin euron sisäänpääsymaksu. Junnut maksutta.

Ja Jonna on jälleen hoitanut jotta puffetti palvelee. Tervetuloa kannustamaan.