Junioreilla menestyksekäs viikonloppu SM-sarjoissa

LASBin junioreilla oli pisterikas viikonloppu SM-sarjoissa!

A-juniorit pelasivat lauantaina TPS:ää vastaan salpahallissa mutta joutuivat lopulta taipumaan jatkoajalla numeroin 7 – 8. LASBista onnistui erityisesti Eetu Hyvönen joka jätti puumerkkinsä pöytäkirjaan kaikkiaan kolme kertaa (2+1).

B-juniorit kohtasivat tänään OLS:n lahdessa eivätkä antaneet pohjoisen pojille juuri mahdollisuuksia vaan pisteet jäivät ansaitusti lahteen numeroin 10 – 6. Ottelussa oranssien tehokkaimpina häärivät Tiitus Salokangas (3+0) ja Jere Sulander (0+3).

C1-juniorit kohtasivat äänekkään faniryhmän kera salpahallille saapuneen Westend Indiansin espoosta. Ottelu oli monivaiheinen, LASB johti jo 7 – 1 mutta huppista, 5 minuutin jäähyn aikana Indians kiri pelin lopulta tasoihin 7 – 7. Lopullinen paremmuus ratkaistiinkin jatkoajalla missä LASB ansaitusti käänsi pelin itselleen. Lopputulos jopa salibandypeliin kohtuu eksoottinen 11 – 10. Ottelussa tehokkaimpina häärivät ykkösketjun hyökkääjät Olli Maksimainen (2+2) ja Joona Karjalainen (3+1).