OLS syötti tappion karvasta kalkkia

Pisteet mielessä ouluun matkannut oranssi joukkue joutui pettymään kun pisteet jäivät pohjoispohjanmaalle maalein 6 – 2. Ottelun alku oli LASBilta hyvää peliä mutta se ei realisoitunut maalien muodossa ja kotijoukkue meni kahden minuutin pelin jälkeen johtoon. LASB tasoitti kuitenkin minuuttin myöhemmin Tino Nivalan vedolla hienon kuvion päätteeksi ja hallitsi muutenkin kenttätapahtumia. Ensimmäisen erän edetessä alkoi kuitenkin kotijoukkue OLS saada yhä enemmän peliä hallintaansa ja 13 minuutin kohdalla oli tilanne kotijoukkueelle 3 – 1 joka jäikin ensimmäisen erän tulokseksi.

Toisessa erässä mentiin pääasiassa kotijoukkueen komennossa ja LASBin vedot jäivät harmittavan usein kotijoukkueen peittoihin. Toisen erän ainoa maali merkittiin kotijoukkueelle ja viimeiseen erään jäi siis kolme maalia kirittävää.

LASB tulikin kolmanteen selkeästi terävämmin ja saikin Julius Lehdon hienon kantin päätteeksi kavennuksen aikaiseksi. Mutta sen kovempaan maalilliseen kiriin ei joukkue kyennyt vaan OLS kaunisteli lopuksi tulosta parin maalin muodossa.

Tällä hetkellä LASBin suurimmat haasteet tuntuvat olevan ykkös-sektorin maalipaikkojen luonnissa missä on selkeä parantamisen paikka tulevan viikon peleihin. Tietty suoraviivaisuus ja juonikkuus hyökkäysistä puuttuu. Osin näihin samoihin teemoihin päävalmentaja Ilja Pantzar myös omassa otteluanalyysissaan tarttui.

Saatiin pirteä alku otteluun, mutta se ei tuonut riittävää tulosta. Välillä 10..40min OLS oli meitä parempi joukkue. Kolmas erä oli meiltä hyvää peliä aina OLSin viidenteen maaliin asti ja meillä oli hyvä mahdollisuus tulla voittotaisteluun mukaan. Tällä hetkellä emme pysty tuottamaan riittävästi laadukkaita maalipaikkoja.

Santtu Pohjonen LASBin maalissa pelasi ilmiömäisen pelin ja otti kaikkiaan huikeat 38 torjuntaa.