A-pojat : 7 ei riittänyt. Jatkoajalla pisteet Turkuun

Nuorten SM-sarjan kolmas kierros osoittautui  Salpahallissa tiukkaakin tiukemmaksi väännöksi TPS:aa vastaan.

LASB pelasi ottelun alun pirteää peliä ja oli erän puolivälissä mukavissa asemissa jatkoa ajatellen. Ajassa 7:00 kotijoukkue avasi maalitilastot ja vain muutama minuutti myöhemmin oli tilanne 2-0 . Maalit Suutari ja Hyvönen. Erän loppuun TPS sai otteen juonesta ja nuoren Suomisen maaleilla toi erätauolle turkulaiset tasalukemiin.

Toisen erän alussa LASB  ei ollut hereillä ja Suominen laukoi ajassa 20:31 jo kolmannen osumansa. Taululle 2-3 ja vieraat ottavat johdon. Kotijoukkue LASB sai alivoimalla hyvän hyökkäyksen aikaiseksi, josta Stenberg pääsi yllättämään. Lukemat 3-3 eivät kauaa taululla komeilleet vaan TPS vei jälleen yv:llä joukkueen maalin johtoon. Toiselle erätauolle siirryttäessä lukemat 5-5. Kotijoukkueen maalintekijöinä  Stenberg , Munne  ja Salokangas T.

Kolmannessa erässä nähtiin molemmilta joukkueilta kaksi maalia. LASBin maalit :  Salokangas J ja Hyvönen. Varsinaisen peliajan lukemat 7-7 ja ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalla. Ajassa 63:47 LASBilta hieman huolimaton hyökkäys  josta helposti TPSlle ottelun voittomaalin paikka.

LASBille tarjottiin ylivoimaa ottelun aikana 10 min. 1/5 pystyttiin hyödyntämään.

Munne esitti edelleen hyvää tekemistään kuin myös kolmoskenttässä Salokankaan veljekset, Hyvönen sentterinä. Ykkösketjulle laskettiin ainakin kolme miinusta tasakentällisillä.

Turkulaisten kova karvauspeli ei ollut yllätys. Meillä oli tiedossa TPS:n aktiivinen karvaus ja sitä varten varauduttiin viikolla.. Ensimmäisen erän lopulla jäätiin karvin alle eikä toisessakaan tultu sieltä riittävän aktiivisesti pois- kommentoi Jarkko Koivisto

LASB ei enää päässyt niskan päälle.

Kissa-hiiri leikin kissana hääri TPS ja vei lopulta jatkoajalla voiton ja kaksi pistettä Turkuun. Loppulukemat 7-8 ja.

Tilastot

Torjunnat Weckman 16/ TPS 16

Hyvönen 2+1

Salokangas T. 1+2

Salokangas J. 1+2

Munne 1+1

Stenberg 1

Suutari 1

Ottelut jatkuvat torstaina Nokialla.