A-pojat: Jahtiviikkoa pukkaa

Katsaus jo tulevaan viikkoon ja siellähän on rastittu kalenteriin kaksi ottelua. Keskiviikkona pelataan kotona Heinishallilla ja sunnuntaina matkataan Myllypuroon pelille .

Jahti alkaa siis keskiviikkona. Viime kaudella Happee olikin hyvä vastus. Pelattiin kaksi tasaista ottelua, joissa molemmissa mentiin jatkoajalle. Toisessa hävittiin peliajalla ja toisessa rankkareilla. Kaikkiaan samaisella varsinaisella peliajalla voittoon päättyi molemmilla joukkueilla kuusi ottelua, mutta Happeen vahvuus on juuri tuo loppuun asti tekeminen ja vahva luotto omaan tekemiseen, jolla se ansaitsi viidestä ottelusta jatkoaikapisteet ja näinollen oli sarjataulukon kuudes. Pudotuspeleissä Happee karsiutui jatkosta vastuksensa SPV:n noustessa finaaliin asti. SPV otti hopeaa.

Happeen kausi 2019-2020 ei ole paljoa muutosta kokenut. Pelaajarosteri, kuten valmennuskin polkee hyvällä mallilla. O2:n nuori Matti Minkkinen on esittänyt hyviä otteita Happeessa. Happeella on kuluvalla kaudella kattava setti pelimiehiä joilla usealla rinnakkaisedustus miesten divarisarjoissa, Steamers,Urho… Palaajista ehdoton maininta Siekkiselle, mutta nostetaan pistepörssissä tehtailleet jannut Tuomala, Saukkonen, Minkkinen , Heinäharju.

Neljällä voitolla ja voittamattomana sarjan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Happee on keskiviikon kova pala purtavaksi. Liigalla taitaa painaa ottelua samaan aikaan Turussa,joten Siekkisen veikkailisin pelaavan edustuksen mukana.

LASBin pojat pelasivat viime torstaina Nokialla jännittävän ottelun näätiä vastaan. Ottelun alku oli vaikea ja oltiin jo 7-2 tappiolla, kun LASBin juna alkoi todenteolla kulkea. Vaikuttiko kotijoukkueen liian hyvä fiilis johtoasemasta siihen ,että LASB sai lopulta huikean flown päälle ja nousu alkoi Nokian ensimmäisen ottelun puolikkaan vetotyön jälkeen. Viimeiset 30 minuuttia olikin sitten hurjaa nousua. Lopputulos 11-9. Hattu käteen kiitos ja kotimatkalle. Ei pisteitä kotiintuomisiksi. Silti LASBin huima nousu on pakko panna merkille ja painottaa taas sitä faktaa, että salibandy on jokaisella minuutilla tiivistä peliaikaa, Löysäilyyn ei ole hetkeksikään varaa. Hyvät jutut ottelusta mukaan ja keskiviikkona hirvijahti, sunnuntaina haukat.

Hawks on LASBille preseasonilta tuttu tiimi. Vielä voitotta sarjassa matkaava joukkue varmasti tahtoo kotietunsa käyttää hyväksi ja napata ensimmäisen päänahkansa sunnuntaina. Viime viikolla joukkue haastoi jo Oilersin jatkoajalle asti. Merkille pelaajat Auvinen -Kangas.

Kotiottelu keskiviikkona siis Happeeta vastaan . Kolikoita nyssäkkään ja hallille kannustamaan oranssi voittoon!

Heinis-halli klo 18:30!