B-Pojat ansaittuun voittoon Oilersista

B-pojat taistelivat hienon 7 – 4 voiton Esport Oilersista lahdessa maanantai iltana. Ennakolta arvioiden Oilers on yksi sarjan suurimmista suosikeista joka entisestään lisää voiton arvoa. Molemmilla joukkeilla oli ottelussa omat hetkensä mutta kotijoukkue käytti omansa tehokkaammin hyväksi ja nappasi kolme sarjapistettä itselleen.

LASBista erityismaininnan ansaitsee aina juonikkaasti pelaava, ja pelissä kaksi maalia viimeistellyt, Jere Sulander (2 + 0) jota espoolaisten puolustus ei tuntunut saavan millään kiinni. Maalilla huikeita otteita esittänyt Aku Sirola onnistui antamaan loistavilla heitoillaan kaksi syöttöpistettä (0 + 2, 36 torjuntaa). Ei ihan jokapäiväistä herkkua maalivahdille.

B-Pojat ovat voiton myötä SM-sarjassa neljännellä sijalla ja seuraava kotiottelu on 20.11 klo 19:00 Heinishallissa hollolassa. Tervetuloa!