A-pojat: Sunnuntain kotiottelussa SPV

Salpahallissa kohdataan sunnuntaina sarjan kärki SPV. Viime kaudella SPV:n A nappasi komeasti hopeaa, eikä joukkue ole suuresti  muutosta kokenut. Tilastoissa loistaa viisi voitettua kuudesta ja rankkareilla pistemenetys TPS:lle. SPV.llä ei painetta ole B-junnujen SM-sarjasta, sillä seuralla ei ole edustusta kyseisessä kategoriassa, mutta miesten kakkosjoukkueella A-ikäiset pelaavat kakkosdivaria sekä muutama kova jannu edustaa liigassa.

Lauantaina Peliveljet pelaavat Tikkurilassa Tiikereitä vastaan, joten Salpahallille saapuu hyvin lämmitetty tiimi nuoria. Tiedossa jännitystä jota ei passaa ohittaa.  Korvamerkille pelaajat Keskinen, Hämäläinen ja Mäenpää.

LASB on pystynyt parhaaseen ilmeeseen kuluvalla kaudella kovia vastustajia vastaan. Joukkueelta löytyy vääntöä ja taistelun tahtoa tiukoissa yilanteissa ja mitä isompi suupala, sen makeampi. Suoraltakäsin ei lopputulosta lähtisi helpoksi veikkailemaan. Happeeta vastaan pystyttiin pelaamaan omaa peliä alusta loppuun, joten samalla ennakkoluulottomalla ahertamisella se palkinto varmasti pystytään nappaamaan huomennakin.

Kannustusta kehiin!

Ottelu alkaa klo 18:30 Salpahallissa.

Pääsymaksu 2 € ja pikkurahalla pullakahvit !