KrP terävämpi lahdessa

Ei riittänyt yli kuusisataapäisen (601) katsomon kannustus tänään kun Nokian KrP haki pisteet lahesta numeroin 1 – 7. Ottelun ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja ehkä paikoitellen jopa kotijoukkueen hallintaa. Erän ainokaisen teki kuitenkin vierailijat kun ennakossakin hehkutettu Joona Rantala pääsi rokottamaan tarkalla matalalla laukauksella LASB puolustuksen keskeltä.

Toisen erä alkoi kotijoukkueelta taas hyvin ja kun vain puoli minuuttia oli pelattu sai LASB rankkarin maalinedustahässäkästä. Vetoa ampumaan mennyt Miska Mäkinen kuitenkin sijoitti vetonsa kuitenkin niukasti maalin ohi ja tasoitusmaali jäi syntymättä. Vain muutama minuutti tästä ja Joona Rantala iski illan toisensa. Periaatteessa ottelun toinen erä oli kohtuu tasainen, ehkä jopa LASBin hallintaa, mutta erän loppupuolella Nokia sai tehtyä hienon vastahyökkäyksen päätteeksi kolmannensa. Erätauolle paineltiin 0 – 3 tilanteesta.

Kolmas erä alkoi kotijoukkueen kannalta murheellisesti kun KrP teki ylivoimalla neljännen maalinsa. Maalin jälkeen LASB kuitenkin aktivoitti peliään ja sai jonkinlaisen otteen pelistä joka realisoitui erän puolivälissä maalin muodossa kun Jesse Arola laukoi hienon yläkulmavedon. Tämän jälkeen kotijoukkueella oli monta mahdollisuutta tehdä maali mutta ruuti oli märkää. Ja ottelun kulkua vahvasti kuvaten hyvän LASB painostuksen aikana sattui pallonmenetys mistä KrP rankaisi tylysti vastahyökkäyksellä ja peli oli 1 – 5.

Viimeisellä vitosella LASBin pelatessa ilman maalivahti rappasi Vili Näveri KrP hyökkääjän hiukan liian kovakouraisesti ja sai 5 minuutin jäähyn taklaamisesta. KrP taituroi YV:llä pari maalia ja lopptulokseksi tuli ehkä ottelun kuvan vastaisesti lopulta 1 – 7.

LASB kärsii edelleen haasteista viimeisellä kolmanneksella eikä riittävää terävyyttä maalitilanteissa löydy jotta verkot heiluisivat. Tänään kuitenkin päästiin kohtuullisesti jo maalipaikoille mutta varmasti valmennuksella vielä mietittävää riittää mistä se viimeinen napsu peliin löytyy. LASBin parhaana palkittiin sentterinä pelannut Janis Ragovskis.

LASBin seuraava peli on torstaina vantaalla kun EräViikingit isännöivät oranssipaitoja. Hyvät asiat tästä pelistä mukaan ja uutta matoa koukkuun.

Ottelun huippuhetket