Viikinkejä haastamaan vantaalle

Kauden toinen ei viikonloppun yhteyteen sijoittuva arkipeli on tosiasia kun LASB reissaa torstaina vantaalle pelaamaan helsinkiläistä EräViikinkejä vastaan.

EräViikingit on salibandyliigan sarjataulukossa hyvissä asemissa sijalla neljä ja joukkueen alkukausi on sujunut ehkä jopa ennakoitua paremmin kun joukkue on hävinnyt yhdeksästä pelaamastaan ottelusta ainoastaan kaksi (Classic ja KrP jatkoajalla). Täksi kaudeksi LASBin kakkosvalmentajan paikalta ErVi:n vastuuvalmentajaksi siirtynyt Bengt Lodenius on saanut siis joukkueen varsin hyvään lentoon. Joukkueessa onkin sopiva sekoitus nuoruutta ja kokemusta – alkukaudesta etenkin joukkueen erittäin kokenut ykkösketju (Jani Kukkola, Mika Moilanen ja Lauri Kapanen) on ollut kovassa lyönnissä ja miehittää joukkueen sisäisen pistepörssin kärkisijat. Kokonaisuudessaan ErVin kokoonpano ei suuria muutoksia tälle kaudelle kokenut ja se on varmasti osaltaan helpottanut joukkueen uuden päävalmentajan työtä. ErVi:n uusista pelaajista kannattaa kuitenkin ehdottomasti mainita KooVee:sta siirtynyt Tuomas Aho joka on luutinut erinomaisen alkukauden ykkösketjun pakkina.

Edellisessä ottelussaan ErVi nuiji sarjanousija ÅIF:n maanrakoon tylyin 16 – 4 numeroin joten hyökkäysvoimaa helsinkiläisiltä löytyy riittävästi.

LASB pelasi viime lauantaina pääosin ’ihan ok’ kotipelin Nokian KrP:tä vastaan vaikka numerot olivatkin lopulta kohtuu rumat (1 – 7).

Totuus kuitenkin on että ’ihan ok’ taso ei vielä tällä hetkellä riitä voittoon sarjan kärkipään joukkueita vastaan pelattaessa. Huippusuoritus kaikilla pelin osa-alueilla ja pisteistä taistellaan varmasti… Huippusuoritusta kohti siis!

Mikäli ottelua ei ole mahdollisuus seurata paikanpäällä näkyy se Veikkaus TV:stä.