A-pojat: Tapiolassa vastaan Öljypojat NGA-B

Viime kauden mestari astuu vastaan tänään päiväpelissä Tapiolan liikuntahallissa. Pelille klo 13.
Mestarijoukkueen paketti levisi kuin jokisen eväät viime kauden jälkeen, joten samasta joukkueesta ei voida puhua. ”Oilers NGA-B joukkue pelaa kaudella 2019-20 kahta eri sarjaa (ASM ja BSM).
Joukkue koostuu A ja B-ikäisistä pelaajista.” – kertoo seura sivustollaan. Hyviä junnuja kasvaa koko ajan ja komeasti ovat kyllä vastuuta öljypojissa jannut kantaneetkin. Siispä ennakot ja kysymysmerkit joukkueen vahvuudesta sarjassa voi heittää romukoppaan.
Nähdäänkö pelillä tänään myös Lasbin poika Juppe Justus Kainulainen? Sitä ei vielä tässä vaiheessa ole julkaistu, vaikka mielenkiinnolla tuota tulospalvelun sivua on tänä aamuna ahkerasti tullut pälyiltyä.
Lasbin kokoonpanossa tuntumaa isojen poikien peleihin ottaa tänään myös B- junnuissa kovilla, tehoilla pelannut Jere Sulander. B-junnut tahkovat kuluvalla kaudella kovaa sarjaa tulosten puitteissa. Menestystä kärkeen on pakko toivoa ja nähtäväksi jää kestääkö huima tahti loppuun asti. Raju Oranssi B!
Päivän A:n ykköskentässä edelleen pelillä myös liigamiehet Puolakka ja Stenberg sekä kakkosessa Lavonen.
Pelaajamateriaali on LASBilla kyllä nimekäs ja kauden odotukset ovat olleet korkeammalla kuin tilastot antavat odottaa. Varsinkin ykköskentän odotukset ovat kovat ja maalitehoja pitäisi löytyä pelaajien kokemuksen perusteella. Jännittävä peli tänään, se on selvää.
Vannoutuneet fanit voivat seurata ottelua Solidsportin kautta livenä.