A-pojat: Tiistaina Heinishallissa tiikerijahti

Tänään tiistaina 10.12. pelataan syyskauden viimeinen kotiottelu Hollolan Heinis-hallissa klo 18:30 alkaen. Vieraaksi areenalle saapuu Tikkurilan Tiikerit, jotka ovat sarjataulukossa kotijoukkue LASBin edellä neljällä sarjapisteellä.

Kissalauma osoittanut pirteää peliä ja voittanut tilastoissa sarjan heikoimmat joukkueet. A -ikäisistä mainittakoon huippuveskari Nemo Sipilä ja pelaajat Toni Rintala, Lund ja  Ylikojola.

Tiistaina Tiikereillä edustusjoukkue kohtaa paikallisottelussa EräViikingit. Itsenäisyyspäivän kotiottelussaan kissalauma vei voiton Welhoista 6-2.

Sarjataulukon seitsemäs ja kahdeksas käyvät siis tänään mielenkiintoisen väännön kovemmuudesta.Tervetuloa paikan päälle kannustamaan.

Seuraava ja myös syyskauden viimeinen peli viedään Ruskeasuolle pelattavaksi M-Teamia vastaan. Ottelu pelataan kuluvaa viikkoa 14.12. Tämän jälkeen joukkue treenaa lihakset kuntoon kinkun syöntiä varten. Vielä siis muutama rutistus ennen ansaittua joulutaukoa. Vuodenvaihde alkaa jo sitten täydellä höyryllä eikä kinkkuakaan ehditä kauaa sulatella, kun sarja polkaistaan vauhtiin  jo 2.1.

A- nuorten  kärkijoukkueet ovat tässä puolivälissä jo aika hyvin erottuneet muusta massasta ja häntäkin on löytynyt. Miten vuodenvaihteessa odotettavissa oleva inttiryntäys vaikuttaa sarjaan ja ketkä ovat pudotuspeli joukkueet? Se ratkeaa jo muutaman kuukauden kuluttua.

Sarjataulukon seitsemäs ja kahdeksas käyvät siis tänään mielenkiintoisen väännön kovemmuudesta .Poikkea nyt viimeistään kannustamaan.

Salibandy on parasta paikan päällä. Tänään tarjolla LASB- Tiikerit klo 18:30 Heinishalli.

Tervetuloa!