Murtuuko teräs?

Lauantaina on taas ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua kun oranssinutut reissaavat 60km länteen hakemaan sarjapisteitä hämeenlinnan Steelersiltä.

Steelersin alkukausi on ollut heikko ja joukkue onkin valahtanut sarjataulukon viimeiseksi vaivaisella kuudella pisteellä. Kovasti uudistuneen joukkueen kaudesta ennakoitiin haastavaa mutta ehkä esitykset ovat jonkin verran jääneet jopa odotuksista. Steelers on pelannut varsin junioripitoisella joukkueella ja jonkin verran oppirahoja varmasti tullut alkukaudesta maksettua. Joukkueen ykkösmiehinä hyökkäyspäässä ovat häärineet Nico Jonaeson (14+9) ja Niko Einiö (13+3). Maalivahtien torjuntavastuu on mennyt Steelersissä melko tasan Kaapo Kettusen ja Pasi Järvisen kesken – mielenkiintoista nähdä kumpi entisistä LASB vahdeista maalille asettuu.

Joukkueet ovat kohdanneet jo kerran aiemmin tällä kaudella lahdessa. LASB voitti kotiottelunsa todella nihkeiden otteiden jälkeen maalein 2 – 1.

LASB saapuu paikalle kolmen ottelun voittoputkessa kun Happee, Indians ja Oilers kaatuivat hienojen esitysten päätteeksi.  Kaikesta huolimatta sarjataulukon tuijottaminen ei ole ennenkään näissä ”paikallispeleissä” merkinnyt mitään – nolla nollasta lähdetään ja parempi paikallaolijoista ottaa enemmän pisteitä matkaansa.

Paikalle kykenemättömät voivat nauttia salibandyviihteestä Ruutu+ palvelusta.