A-pojat: Vuosikymmen taputeltiin voitolla

A-nuoret pelasivat syyskauden viimeisen ottelun Arena Centerissä M-Teamia vastaan lauantaina.

Edustus pelasi samana päivänä Iittalassa Steelersiä vastaan. Lopputulos 4-6 ja sija sarjataulukossa nrolla 9 josta jatketaan joulun jälkeen 28.12.

A-nuorten ottelussa M-Team jaksoi pyristellä vieraiden kyydissä kaksi erää 1-4, mutta lopulta hyytyi päätöserässä LASBin murskalukemiin 1-10. Lisäpainetta ottelun kulkuun toi kolmen  Lasbin pelaajan loukkaantuminen. Maalilla Aki Ainola venyi kauden parhaaseen suoritukseen.

Salokankaan ”palloveljet” tehtaili tehot 5+4 . Voi vaan ihailla herrojen yhteen pelaamista ja tässä ottelussa M-Team halusikin ojentaa poikkeuksellisesti ottelu palkinnon  kotipelaajan sijasta Lasbille. Valmennus katsoi,että sen ansaitsi Julius Salokangas 3+1 tehoillaan.

Joulutauolle siirryttäessä A on parkkeerannut tilastoissa kasiruutuun. Kaukana ei ole neljäskään sija. Sitä vastoin kärkikolmikko on selkeä SPV,TPS ja Classic.

Jos on joukkue lomansa ansainnut niin on se paikallaan myös valmennukselle, huollolle sekä joukkueenjohdolle.

Koivisto,Vitie ja Juvonen

Joukkuetta toista vuotta johtanut Mikko Ainola on syystäkin tyytyväinen.  ”  Akilta hieno ja tärkeä onnistuminen, mutta myös koko jengiltä! Pojat halusivat voittaa ja vaikka poikia tippui, ( AP:n nilkka, Aatun ja Villen puujalat vastustajan toimesta)niin tahto taso pysyi kovana. ”

Joukkueenjohtajan fiiliksiä; meillä on hieno jengi, kesästä asti tehty pääsääntöisesti hyvällä asenteella töitä. Kiitos myös vanhemmille, ketkä ovat olleet auttamassa koti- ja vieraspeleissä ja talkoissa, jojona ei yksin pärjää. Tästä hyvä jatkaa. Pojat hoitavat joukkueenjohtajan näkökulmasta asiat ja velvoitteet hyvin.

Ottelun jälkeen ruoka maistui (panostettiin astetta parempaan kattaukseen) ja kotimatkalle lähdettiin hyvillä fiiliksillä.

Peleissä aina sattuu ja tapahtuu, onneksi tällä kertaa haverit paranee ja on aikaa hoidella äijät kuntoon ennen seuraavia matseja.

Joukkue kiittää Lasbfaneja huikeesta kannustuksesta otteluissa. Kiitos vanhemmat, taustajoukot, tukijat ja tästä sitten seuraavaksi  kohti pudotuspelejä !

Hyvää Joulua ja Jännittävää tulevaa salibandykautta 2020!