Vuosi alkaa kovalla haasteella

Vuosi 2020 alkaa oranssien osalta haastavien vastustajien merkeissä kun viimekauden finaalipari tulee vastaan kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Tulevana lauantaina kohdataan maailman paras salibandyjoukkue Classic tampereella ja siitä viikon päästä tulee hallitseva hopeamitalisti TPS vieraaksi lahteen.

Classic kävi lahdessa vierailulla lokakuussa ja järjesti sellaisen ilotulituksen mitä ei suurhallilla ole koskaan nähty – loppulukemat 2 – 15 kertovat kaiken.

Classicin alkukausi on ollut, mikäli mahdollista, vielä murskaavampi kuin seuran aiemmat kolme kautta jolloin se on hallinnut suomen salibandykenttiä mielin määrin. Joukkue on pelannut toistaiseksi 17 ottelua eikä ole menettänyt pistettäkään. Maaliero on käsittämättömät 110 maalia plussalla ja keskimäärin kaikki ottelut ovat päättyneet tamperelaisten 10 – 3,5 voittoon. Aikamoista.

Vähemmän yllättäen Classicin pelaajat ovat miehittäneet myös sarjan pistepörssin ja itseoikeutettuna kärkinimenä onkin huikeaa kautta pelaava Sami Johansson joka on naputtanut 17 otteluun vaatimattomat 45 maalia ja 18 syöttöä. (LASB on tehnyt sarjassa 56 maalia).

LASBin viimevuosi päättyi jonkinmoiseen floppiin kun joukkue taipui kotonaan Tikkurilan Tiikereille maalein 3 – 8. Sen pelin otteilla ei varmasti ole tampereleelta tulossa mukaan muutakuin paha mieli. Toisaalta lähtökohta peliin on nyt päinvastainen – LASBilla ei ole ottelussa mitään hävittävää, ainoastaan voitettavaa – Classic lähtee jokaiseen liigakamppailuunsa ylivoimaisena ennakkosuosikkina olipa vastustajana kuka tahansa.