A-pojat: Hämeen derbyn voitto ratkaistiin rankkareilla

Hollolan Heinishallissa pelattiin keskiviikkoiltana jännittävä paikallisvääntö LASBin ja Steelersin kesken. Kauden avausotteluun oli saapunut mukavasti kannattajia, vaikka samaan aikaan myös pikkuleijonat taistelivat jatkosijoista USAn kanssa. Onnittelut heille!

Paikallisottelun ensimmäisen erän tahtipuikkoa heilutti vahvasti kotijoukkue vieden oranssit ottelun toisella minuutilla 1-0 johtoon. Kotijoukkue ei silti onnistumut useista maalipaikoista huolimatta saamaan palloa verkkoon, mikä on se homman nimi ja millä voitetaan, joten erätauolle lähdettiin Steelersin tasoituksen  jälkeen 1-1 lukemissa. Toinen erä oli molemmilta joukkueilta heikkoa esitystä ensimmäiseen erään verrattuna. Kolmanteen erään kotijoukkue ei sitten saanut millään hyvää draivia päälle. Weckmanin venymisen sekä muutaman haamutorjunnankin ansiosta ottelu vietiin jatkoajalle lukemin 3-3. Pumppuvikaisille ei näitä otteluja voi suositella. Jatkoajalla tarjottiin voittopaikkaa LASBille kahdesti. Rankkarista ei palloa verkkoon , eikä niinikään yv:llä jota vielä pyöritettiin pariminuuttisen verran . Rankkarikisassa mentiin seitsemänteen pariin, ennenkuin ratkaisu oli taululla. Kaksi pistettä Hämeenlinnaan.

Pitkän loman jälkeen on aina vaikea palata duuniin. Steelers pelasi raivokkasti, nousi ylös karvaamaan ja torppasi LASBin hyökkäysaikeet. Tästä vaan purjeet kohti tulevaa ja yksi piste plakkariin. Ottelun ilahduttavat pelimiehet Parkkinen ja Tikkala, joka myös onnistui komeasti rankkarikisassa.

Kotijoukkueen maalit: Stenberg, Salokangas T ja Salokangas J.

Sunnuntaina salibandyväelle on seuraavan kerran tarjolla ”makiaa mahan täydeltä” kun LASB matkaa napsimaan herkut LEAF Areenalta. Ottelu TPS:ää vastaan klo 18:30.