Oransseilla näytönpaikka kun TPS saapuu lahteen

Syksyllä LASB kävi ottamassa kunnon tukkapöllyn viimekauden hopeamitalisti TPSltä turussa kun takkiin tuli ei enempää eikä vähempää kuin 10 – 0. Sittemmin LASB on saanut pelitapansa paremmin kuntoon eikä samankaltaista tyrmäystä ole odotettavissa. Mutta onpa TPS myös kiristänyt tahtiaan niistä päivistä.

Joukkueet lähtevätkin ottelun varsin erilaisista lähtökohdista. TPS seilaa kolmen ottelun voittoputkessa ja viimeisissä peleissä se on kaatanut kolme ns. TOP8 joukkuetta (Happee, EräViikingit ja Indians). TPS:n puolustus on tunnetusti erittäin kova maajoukkuepuolustaja Lauri Stenforsin johdolla ja nyt kun hyökkäyspäähänkin on palannut niin ikään maajoukkueesta tuttu Miko Kailiala niin ei varmasti kovin helppo iltapuhde ole oransseilla tiedossa kummassakaan kenttäpäädyssä.

LASBin hieno neljän voiton putki on taittunut sittemmin kahden tappion putkeksi kun kahdessa viimeisessä pelissä on tullut takkiin  numeroin 8 – 3. Toki pakko mainita että etenkin viimeviikkoinen Classic tappio oli kuitenkin LASBilta erittäin hyvää tekemistä mutta voittamattomalta tuntuva vastustaja nyt vaan oli tuon verran parempi.

Päivän knoppi: LASBin tämän kauden katsojakeskiarvo (9/13 kotiottelua) on ollut 498. Eniten katsojia on lehtereille vetänyt Tikkurilan Tiikerit (652) ja vähiten katsojia on kiinnostanut jopa ehkä hieman yllättäen Esport Oilers (417). 

Ottelun alussa pidetään hiljainen hetki edesmenneen Jukka Penttalan muistolle. Jukka oli LASBin pitkäaikainen kellomies ja muutenkin erittäin aktiivinen toimija päijät-hämäläisessä salibandyssa.

LASB – TPS ottelu on nähtävissä myös Ruutu+ palvelusta.