A-pojat: Komea taisteluvoitto Heiniksellä

LASBin A-pojat pelasivat keskiviikkona yleisöä palkitsevan ottelunäytelmän Heinishallissa keskiviikkona.

Vieraaksi oli saapunut näätäjannut Nokialta. Komeasti alkukauden aloittanut NKrP on nyt rypenyt viimeiset ottelunsa syvässä suossa ja haalien viimeisestä kuudesta vaan yhden voiton. Kapasiteettia joukkueella kyllä löytyy ja suhdanteiden muutos on vaan ajan kysymys. Tsemppiä kisakumppaneille!

LASB lainasi kovan pelisetin valtion palvelukseen, mutta se ei pelissä näkynyt. Varsinkin nuoret ovat ottaneet rohkeasti roolia pelin kulkuun ja monta maalia nähtiinkin illan ottelussa juuri nuorimman kastin tehtailuna.

Ensimmäinen vartti oli LASBin painostusta ja ottelu antoi jo odottaa hyvää lopputulosta. Mentiin lukemissa 3-1. Ajassa 17:56 KrP kumminkin kavensi 3-2 :een ja vain 9 sekuntia myöhemmin tasoitti lukemat 3-3:een ja näissä lukemissa siirryttiinkin erätauolle.

Toinen jakso oli tasaisempaa ja molemmilta joukkueilta nähtiin yksi maali. Lukemat 4-4 päätöserään siirryttäessä.

Ajassa 48:26 alkoi näätien tuskien tie. LASB siirtyi Sainion maalilla 5-4 johtoon, minuutin myöhemmin nuorempi Salokangas 6-4 ja vielä minuutin päästä kuin varmistellen edelleen Tiitus lukemiin 7-4. Muutamaa minuuttia myöhemmin Salonen kaunisteli vielä 8:nnen maalin. KrP otti kuudennen pelaajan kehiin,ja saikin kaksi maalia kavennettua. Puoli minuuttia ennen ottelukellon sointia Janis laukoo tyhjään verkkoon loppulukemat 9-6.

Komea voitto ja tärkeät pisteet. Hieno ottelu Akilta maalilla ja erityisesti nuoriso-osastolta.

Sunnuntaina joukkue matkaa jyppilään Happeen vieraaksi.

Artikkelikuva Instagram @lasbjuniorit