Taikurien vieraaksi kuopioon

Arkipelejä ei LASBille ole alkukaudesta juuri sattunut mutta toisaalta ihan mukava että niitäkin jonkin verran on. Arkipeleihin valmistautuminen luo toki omanlaisensa haasteet työssäkäyville/opiskeleville henkilöille mutta toisaalta arkena pelattavat reissupelit mahdollistavat vierailijalle todennököisesti pidemmän valmistautumisen itse otteluun kun isännille.

LASB ja Welhot ovat kohdanneet tällä kaudella lokakuussa lahdessa. Ottelu kääntyi ”pelimiesten kympillä” LASBin 6 – 4 voittoon Welhon johtaessa peliä 2 – 4 vielä kymmenen minuuttia ennen loppua. Tästä on hyvä jatkaa perjantaina kuopiossa.

LASBilla on edessä kahden pelin viikonloppu mutta toistaiseksi kaikki fokus on laitettu perjantain Welhot peliin ja ajatukset sunnuntain OLS peliin käännetään vasta lauantaina. Valmennus haluaa nähdä joukkueelta etenkin parempaa pallollista peliä joka on viimepeleissä ollut vähän kateissa.

Molemmille joukkueille pisteet tulisivat erittäin tarpeeseen – Welhot tarvitsevat pisteitä välttääkseen liigakarsinnat ja LASB vielä tavoittelee, ainakin teoriasssa mahdollista, pudotuspelipaikkaa.

Valitettavasti ottelua ei lähetetä minkään palvelun kautta joten ainoa tapa pysyä pelitapahtumissa mukana on seurata sitä tulosseurannan kautta.