Pohjoisen pojat saapuvat lahteen

OLS on perinteisesti ollut LASBille hankala vastustaja. Syksyllä LASB kävi hakemassa kokemusta oulusta häviten pelin lopulta heikon esityksen päätteeksi maalein 6 – 2.

Itseasiassa OLS on ollut vahvempi joukkueiden viimeisessä neljässä kohtaamisessa ja LASBin edellistä voittoa pohjoisen pojista pitää kaivaa niinkin kauas kun parin vuoden taakse jolloin 24.2 2018 LASB onnistui OLSin kaatamaan kotipelissään maalein 8 – 4.

OLS saapuu otteluun kuuden pelin tappioputkessa joista viimeisin tuli eilen turussa tennislukemin 6 – 0 joten varmasti nälkäinen joukkue on vastassa. OLSin loppukauden suurin tavoite lienee suoran sarjapaikan säilyttäminen, joukkue on sarjataulukossa LASBin takana kahdeksan pisteen päässä sijalla 10.

LASB sai kuopiossa katkaistua kolmen pelin tappioputkensa perjantaina, ensimmäisessä erässä joukkueen peli oli vielä vähän varovaista ja hidasta mutta kahdessa viimeisessä erässä ei kotijoukkueella ollut lopulta juurikaan mahdollisuuksia taistella voitosta. Samankaltainen pallonhallinta ja kärsivällisyys peliin tänään niin eiköhän keksinäisten kohtaamisten tappioputki tänään katkea.

Mikäli paikalle ei kerkeä on ottelu seurattavissa ilmaiseksi IS-TV:n kuukauden otteluna sekä myös Ruutu+ palvelun kautta.