Kuuden pisteen viikonloppu

LASBin tuplapeliviikonloppu päättyi onnellisesti kun OLS kaatui suurhallin kirkkaissa valoissa maalein 9 – 5. Olihan melkoinen peli kaikkinensa – molemmilla joukkueilla oli tukuttain vastahyökkäyksiä, ja vastahyökkäysten vastahyökkäyksiä, joista olisi voinut syntyä vielä huomattavan paljon enemmänkin maaleja molempiin päihin mutta LASB oli omissa paikoissaan selkeästi vierailijaa terävämpi ja vei täysin ansaitusti pelissä jaossa olleet kolme pistettä.

LASBin kakkosketjun laiturit, jo juniorivuosinaan HU-46:ssa yhdessä pelanneet, Roope Kainulainen ja Perttu Koljonen olivat viikonlopun molemmissa peleissä ilmiliekeissä Roopen merkkauttaessa kahteen peliin tehot 4 + 3 ja Pertun 5 + 2. Sunnuntaisen OLS pelin erikoisuus oli että LASBista kaikkiaan kolme pelaaja saalisti hattutempun (Roope 3+1, Perttu 3+1 ja Joonatan Surakka 3+0). Tälläistä ei ainakaan LASBin historiassa ole tiettävästi tapahtunut ja tuskin heti uudestaan tapahtuukaan.

Ottelu kokonaisuudessaan ei ehkä kulkenut ihan valmennuksen ennalta kirjoittaman suunnitelman mukaisesti pelin paikoitellen aaltoillessa melko vapaasti päästä päähän mutta tällä kertaa avoin peli kääntyi kotijoukkueelle oranssien ollessa erittäin tehokkaita omissa paikoissaan. OLS karvasi välillä erittäinkin agressiivisesti joka antoi kotijoukkueelle hyvät saumat vastahyökkäyksiin.

Joukkueessa on tällä hetkellä sen verran hyvä pöhinä että sen pysyessä varmasti jokainen tuleva vastustaja joutuu venymään parhainpaansa halutessaan pisteet oransseilta ottaa.

LASBin seuraava kotiottelu ensi sunnuntaina klo 17 kun Seinäjoen peliveljet saapuvat lahteen.

(Kuva Ruutu+ lähetys)