Peliveljet sunnuntaina lahteen

LASBille toistaiseksi voittamaton vastus, seinäjoen peliveljet, SPV, saapuu sunnuntaina lahteen näyttämään taitojaan. SPV on yksi niistä joukkueista joita LASB ei ole toistaiseksi liigahistoriansa aikana pystynyt voittamaan. Lähimpänä voittoa oranssit ovat olleet tällä kaudella kun joukkueet kohtasivat marraskuussa ja ottelu kääntyi yhdellä ottelun lopussa tulleella maalilla seinäjokisille 4 – 3.

SPV on sarjataulukossa seitsemäntenä kymmenen pistettä LASBin edellä, yhden ottelun (19) vähemmän pelanneena. SPV:n kausi on ollut vaihteleva – se on voittanut kaikki ennalta heikommaksi arvioidut joukkueet melko selvästi mutta toisaalta ottanut yksittäisissä otteluissa melko rumasti takkiinsa ennalta samantasoisiksi arvioiduilta joukkueilta (mm. LASBin tällä kaudella lyömistä joukkueista  Indiansilta 10-1, Happeelta 8 – 3). Tämä johtunee osittain SPV:n pelitavasta jota on valmennuksen toimesta muokattu kesken kautta ja yksittäisissä peleissä peli on välillä ollut luvalla sanoen ’hukassa’ kuitenkin palaten taas seuraavassa pelissä raiteilleen.

SPV:n tehomiehinä on tällä kaudella olleet tuttuakin tutummat nimet – Sami Koski (7 + 34) JP Pelto-Arvo (32 + 6) on LASBin saatava kuriin mikäli pisteistä halutaan taistella.

Ja halutaanhan niistä taistella – LASB tarvitsee tästä(kin) pelistä pisteitä jotta pudotuspelihaave säilyy elossa. LASB on neljä pistettä jyväskylän Happee:ta perässä ja vaikka joukkueilla on keskinäinen peli vielä lahdessa niin Happeen jonkin verran helpompi loppukauden ohjelma tarkoittaa että pisteitä on napattava myös näitä ennakolta kovemmilta joukkueilta.

Ottelu on katsottavissa myös Ruutu+ palvelusta.