Liigahistorian ensimmäinen voitto SPV:stä

LASB ei hämmästynyt SPV:n salama-alusta vaikka vieraat siirtyivät aktiivisen karvauksensa ansiosta 0 – 2 johtoon vain reilun neljän minuutin pelin jälkeen. Oranssit saivat maalien jälkeen oman pelin rauhoitettua ja Santtu Pohjonen maalilla hoiti ne muutamat vaaralliset paikat mitkä vieraa loppuerässä saivat. Erätauolle lähdettiin vieraiden 0 – 2 johdossa mutta LASBin selkeästi vieraita vahvemman pallollisen pelin myötä ote siirtyi kotijoukkueelle pikkuhiljaa ensimmäisen erän edetessä.

Toinen erä olikin melkoista kotijoukkueen ilotulitusta ja viiden minuutin pelin jälkeen oranssit olivat jo siirtyneet 3 – 2 johtoon. LASB purki kerta kerralta helpommin SPV:n melko opportunistisen karvauksen ja etenkin 3 – 2 johtomaali oli malliesimerkki tästä. Jesse Arola sai SPV:n karvatessa 4:llä pelaajalla pitkän noston hyökkäyskulmaan ja yksinäinen SPV puolustaja ei millään pystynyt estämään vapauttavaa syöttöä maalille ja Henri Stenberg oli aivan yksi maalilla mistä ohjasi syötön 100% varmuudella maaliin. Sama kaava toistui koko toisen erän ja vain SPV:n maalivahdin Rasmus Hasun huippuotteet estivät LASBia tekemästä enempää kuin viittä maalia erässä. Noh, viisi maalia yhteen erään on ihan kelpo suoritus sekin.

Viimeisessä erässä LASBin pallollinen peli jatkui johdosta huolimatta kohtuu rohkeana ja vieraiden prässi purettiin monesti perinteisillä ”kukkupalloilla”. Ottelun loppunumerot 6 – 2 viimeisteli ottelussa kaksi maalia tehnyt Joonatan Surakka.

LASBin parhaana palkittiin maalivahti Santtu Pohjonen joka oli kyllä maalilla loistava ja sai kaikkiaan 31 palloa torjuttua.