Tiipiille pistevarkaisiin?

Parin viikon tauko peleistä päättyy espoossa Alvar Aallon 1952 olympialaisiin suunnittelemassa otahallissa kun Westend Indians isännöi lahtelaisia.

Indians taistelee tosissaan pudotuspelien kotiedusta vaikka mahdollinen kotietu pienen kolauksen kokikin kun joukkue hävisi espoon derbyssä Oilersille rankuilla 5 – 4. Indians on itseasiassa hävinnyt kaksi edellistä kamppailuaan kun ennen Oilersia ErVi pyyhki intiaaneilla kunnolla lattiaa maalein 9 – 3. Joten varmasti nälkäinen joukkue on vastassa ja jokainen piste on inkkareille elintärkeä kotiedun saavuttamiseksi.

LASB tulee peliin neljän ottelun voittoputkessa jotka ovat nostaneet joukkueen taas taistelemaan tosissaan viimeisestä pudotuspelipaikasta Happeen kanssa. Silti paljon työtä on vielä jäljellä jotta historian ensimmäinen pudotuspelipaikka olisi realismia.

Tämä siksi, että LASBin loppukauden otteluohjelma on luvalla sanoen erittäin haastava kun vastaan tulee Indiansin lisäksi Happee kotona, Oilers vieraissa lopuksi vielä ErVi kotona. Toisaalta syyskaudella 3/4 mainituista joukkueista jo kaatui (Happee ja Indians rankuilla, Oilers varsinaisella peliajalla) että siinä mielessä mitään ennen näkemätöntä tuskin tarvitaan tavoitteen saavuttamiseksi – huippupeliä se tietenkin vaati niinkuin maan korkeimmalla sarjatasolla sen pitääkin vaatia.

LASBin F1 juniorit pelaavat Indiansin samanikäisiä pelaajia vastaan harjoitusottelun erätauolla ja hollolasta on täysi fanibussi lähdössä espooseen joten kannustuksesta ei oranssien vierasmenestys jää kiinni.

Ottelu on nähtävissä Ruutu+ palvelusta.