Hirvimetsälle

LASBin kausi huipentuu ottelusumaan missä kuuteen päivään kohdataan kolme kovaa vastustajaa – perjantaina Happeen kotona, sunnuntaina Oilers vieraissa ja kauden viimeisenä pelinä ensiviikon keskiviikkona vieraaksi saapuu ErVi.

Perjantaiseen kauden toiseksi viimeiseen kotiotteluun vieraaksi saapuu siis kestomenestyjä Happee jyväskylästä. Oransseilta ei ottelusta ei panosta puutu, sillä LASBin on käytännössä pakko ottaa pelistä täysi kolmen pisteen voitto pitääkseen playoff unelman hengissä järjellä oleviin peleihin. Viimeisestä playoff paikasta oranssit taistelevat juuri Happeen kanssa joten ottelulla on suuri erityisen suuri merkitys molemmille joukkueille.

LASB kärsi kirvelevän tappion viime perjantaina Indiansin vieraana mutta koska ainoastaan tulevaan voi vaikuttaa on tappio joukkueen kesken käsitelty ja katseet suunnattu eteenpäin jäljelläoleviin otteluihin.

Happeen kevät on ollut nousujohteinen ja se kävi viime lauantaina upottamassa EräViikingit vieraissa peräti 1 – 5 lukemin. Viimeisissä peleissä pitkän loukkaantumisen jälkeen kentille palannut Peter Kotilainen on ollut todella kovassa lyönnissä ja hänen kanssaan oranssit saavat olla erityisen tarkkana.

Nyt, jos koskaan, tarvitaan kotikentällä sitä ”kuudetta kenttäpelaajaa” että oranssipaidat poistuvat kotikaukalosta voittajana. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa jyväskylässä LASB voitti Happeen rankkareilla ja tästä lähdetään parantamaan suurhallilla.

Ottelua voi myös seurata Veikkaus TV:n kautta ja veikkauksen etuasiakkailla on mahdollisuus myös ostaa otteluun kaksi lippua yhden hinnalla.

Ottelun käsiohjelma.