Viimeistä viedään – ErVi saapuu lahteen

Vähiin käy ennenkuin loppuu – liigakauden viimeisessä ottelussa vastaan astelee EräViikingit helsingistä.

LASBille kyseessä on valitettavasti panokseton ottelu koska sunnuntaisen Oilers tappion myötä mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan sulivat ja viimeisessä ottelussa pelataan ylpeydestä. ErVi:lle ottelussa on paljonkin panosta, koska joukkue taistelee pudotuspelien kotiedusta ja käytännössä yksikin piste ottelusta riittäisi sen helsinkiläisille varmistamaan.

ErVi on voittanut viimeisestä kymmenestä käymästään ottelusta kuusi ja voitoista kirkkain toki tammikuussa Classicilta haettu vierasvoitto. Vielä viimekaudella LASBin valmennustiimiin kuulunut, tällä kaudella ErVi:n päävalmentajana toimiva, Bengt Lodenius onkin saanut helsinkiläiset pelaamaan melko tuloksellista salibandya muutaman heikomman vuoden jälkeen ja voi sanoa että joukkue on jollain tavalla jopa yllättänyt positiivisesti kuluvalla kaudella. Joukkueessa tuntuu olevan juuri sopiva sekoitus nuoruuttaa ja kokemusta.

EräViikingit ja LASB pelasivat marraskuussa tiukan pelin vantaalla joka kääntyi lopulta kotijoukkueen 6 – 3 voittoon – tällä kertaa vapautuneena pelaava kotijoukkue tuskin tyytyy vastaavaan tulokseen.

Ottelun voi katsoa LASBin tuottamana fanikamera lähetyksenä Ruutu+ palvelusta.