A- Pojat: Taistelu viimeisestä pudotuspelipaikasta käy kuumana

LASBin nuoret nappasivat arvokkaat 3 pistettä viikonloppuna kotiareenallaan Esport Oilersista. Ottelun tulos 10-5.  Ensimmäinen erä oltiin täysin nukuksissa ja valmennus joutui käyttämään jo ajassa 9 min pelattua aikaa aikalisänsä.  Erätauolle marssittiin lavat maassa lukemissa 0-4.

Toinen erä olikin kuin eri ottelu konsanaan. Äijät alkoivat ottaa vastuuta ja nitrot sai laittaa povitaskuun takaisin. LASB maksoi potut pottuina ja nyt päästiin kolmanteen erään jo mukavammissa lukemissa. Kakkoserän 5-4, viisi tehtyä, eikä vastustajalle armoa. Kolmannesssa erässä vastustaja sortui jäähyihin ja näistä Elmon ja Jonin onnistumisilla siirryttiin jo pienen kaulan verran johtoon. Ottelun lopulla vastustaja vielä pyristeli vastaan ilman maalivahtia ottaen areenalle kuudennen pelaajan. Tällä kertaa se ei riittänyt vaan LASB sai vielä kasvatettua voittolukemia ja ottelu päättyi siis 10-5 . Kolme pistettä ja vielä kiinni pudotuspeleissä.

Sitten se ollaanko onnistuttu ihan odotusten veroisesti kauden aikana, ei olla. Kovia voittoja on napsittu pienelläkin pelaajamateriaalilla ja toisinaan ratkaisijaksi on nousseet nimet joista vasta odotellaan tulevaisuuden tekijöitä. Toisaalta ollaan oltu monesti altavastaajana kun olisi pitänyt olla varmempi.

Lauantaina ottelussa saatiin nähdä vihdoin sitä mitä koko kausi oli odotettu. Ykköskentän nimet Lavonen ja Stenberg taituroi kuuden maalin veroisesti. Kentän vahvuus oli huikea 8/10stä maalista.

Lavonen 3+2

Stenberg 3+1

Puolakka 1+1

Lehto 1

Ragovskis 0+3

—- Tiitus Salokangas 1, Salonen Max 1

Elmolle ja Henkale hatut ottelussa

Tällä hetkellä kun runkosarjassa on jäljellä enää kierros, on tilanne seuraava

Pudotuspelipaikasta käydään kova kilpailu.

Lauantaina jännätäänkin jo keskipäivästä alkaen missä mennään.

Nokian KrP pelaa kotonaan sarjakärkeä vastaan klo 13. +/- 0

Hawks pelaa klo 14 niinikään kotonaan sarjan kakkosta TPSää vastaan. +2

LASB ja Tiikerit paketoi runkosarjan illan viimeisessä ottelussa Tikkurilan urheilutalolla. Ottelu seurattavissa Solidsportin kautta klo 19:00 alkaen.

 

Kuvat Jonna Salokangas