A-Pojat: Runkosarja pakettiin. A-junnut putoamiskarsintaan

Lauantaina pelattiin nuorten SM-sarjassa täysi kierros.

Monen joukkueen osalta päivä alkoi vatsanpohjia vellovissa tunnelmissa. Vain sarjan kärkikolmikko oli selvillä SPV, TPS ja Classic. Päätöskierroksen voittajia olivat mm. Oilers, joka kipusi voitollaan Happeen ohi neljänneksi lunastaen pudotuspelien kotiedun. Hawks varmisti jatkoaikavoitollaan TPS:stä paikkansa pudotuspeleihin. Nokia hävisi SPV:lle ja tarjosi vielä LASBille mahdollisuuden varmistaa ensi kauden SM-sarjapaikka ,mikäli ottelusta olisi nasahtanut se yksikin piste.

Illan päätösotteluun oli valmistauduttu ahkerasti  vaikkakin  potilailtakaan ei vältytty. Ennakkoluulottomasti lähdettiin tekemään sitä parasta. Tilanteen tasalla oli myös vastustaja, joka painoi herhiläisen lailla heti ottelun alusta. Ensimmäinen erä oli kotijoukkueen hallintaa. Toiseen erään siirryttiin 2-0 lukemissa. Toisessa erässä LASB painoi kaasua, mutta peltipoliisina toiminut Nemo Sipilä oli armoton. Hän torjui kaiken niin ilmassa kuin maassa, varmaan koronankin siinä sivussa, toivotaan.

Salokankaan veljekset ry pystyi ohittamaan muurin kerran, muttei se riittänyt, sillä Tiikerit laukoivat kahdesti LASBin verkkoon ja päätöserään siirryttiin lukemin 4-1.

Viimeinen parikymppinen aloitettiin napakasti. Lehtonen laukoi pari komeaa vetoa Sipilän ohi ja Salokankaan Tiitus vielä kertaalleen. Lukemat 6-4 janosivat lisää maaleja taululla kun ottelua oli 14 min pelattavissa. Ruutia ei vaan riittänyt. Parempi voitti. Lopputulos 10-4 Tiikereille sekä runkosarjan 7.sija.

LASBin osaksi jää nauttia salibandyn saloista vielä putoamiskarsintojen parissa. Rakas vihulainen naapurista, Steelers niinkään taistelee karsintaparinaan Karhut.

LASB pelaa tulevana lauantaina Mynämäeltä kotoisin  olevan SBS Wirmon kanssa Heiniksellä. Otteluun toivotaan saapuvan hallin täydeltä kannatusta. Ottelu alkaa klo 13 ja paikalla palvelee myös erätauolla Jonnan emännöimä puffetti Wilson kahvin ja lisukkeiden kera. Tervetuloa tsemppaamaan junnut voittoon.

Toinen peli pelataan sunnuntaina vierasareenalla.

Tarvittaessa kolmas ottelu kotona .

LASB-SBS Wirmo Heiniksellä  lauantaina 14.3. klo 13!

SBS Wirmo -LASB Mynämäellä su 15.3.

(LASB -SBS Wirmo 21.3. )

Tuus lehtereille. Nyt on jännät paikat ja kyllähän me halutaan nähdä nää jannut valtakunnan kovimmalla tasolla tulevallakin kaudella!