Kalle Tyrkäs LASBin päävalmentajaksi

LASBin päävalmentaja toimii seuraavan kahden kauden ajan pitkän linjan LASBilainen Kalle
Tyrkäs.

Kallen aisaparina toimii Henri Vilen ja valmennustiimissä jatkavat myös Janne Eerola sekä
fysiikkavalmennuksesta vastaava Jaakko Kivelä.

On mahdollista että valmennustiimiä täydennetään vielä ennen kauden alkua.

Kalle kuvaa päätöstään ja tavoitteitaan seuraavasti

Mukava jatkaa tutussa ympäristössä tuttujen pelaajien ja valmentajien kanssa. Viimekausi oli meiltä nousujohteinen ja siitä on hieno jatkaa eteenpäin kun pelit taas alkavat. Ensi kaudeksi on muodostumassa vahva ja potentiaalinen jengi missä on hieno olla mukana. Isossa kuvassa olemme pelillisesti hyvällä tiellä ja nyt aletaan hieromaan niitä pieniä asioita entistäkin paremmiksi. Se lähtee yksilöiden kehittämisestä sekä kentällä että kentän ulkopuolella. Koko maailmaa tällä hetkellä ravisteleva koronavirus epidemia tietenkin vaikuttaa moneen käytännön asiaan joukkueurheilussa – pyrimme kuitenkin valmistautumaan tulevaan kauteen niin hyvin kuin se vain on mahdollista epidemian asettamat rajoitukset huomioiden. Kova luottamus on siihen että ensikausi on LASBin historian paras.

LASBin urheilutoimenjohtaja Teemu Varis kuvaa valmentajavalintaa seuraavasti

Seura valitsi Kallen päävalmentajaksi seuraavaksi kahdeksi kaudeksi erityisesti tulevaisuuteen katsoen. Kalleen kitetytyy tärkeimmät LASBilaiset perusarvot: avoimuus sekä välittäminen. Pitkän linjan LASBilainen johtaa seuran pitkäjänteistä työtä jälleen muutaman askeleen eteenpäin. Olemme hyvin tyytyväisiä päästessämme hänen kanssa sopimukseen.