Naisten edustusjoukkueen rakennus käynnissä

LASB naisten edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella 2020-21 naisten 1. divisioonaa. Sarja pelataan kolmessa 8 joukkueen lohkossa kolminkertaisena, turnausmuotoisena sarjana.

Joukkueen rakentaminen on käynnissä ja päävalmentajana jatkaa edelliseltä kaudelta tuttu Marko Kivelä.

– Oli helppo päätös tehdä sopimus LASBin kanssa tulevasta kaudesta. Viime kausi meni hyvin ja tavoitteet saavutettiin. Nyt on uudet haasteet, 1.divari ja kovemmat pelit. Divariin ei lähdetä kumartelemaan ketään, voitosta taistellaan joka pelissä.

Joukkueen kasaaminen on hyvässä vauhdissa ja runko alkaa näyttää hyvältä. Vallitsevasta tilanteesta huolimatta omatoimiset treenit on jo aloitettu. Koppia treenien suunnittelusta ovat ottaneet jo sopimuksen allekirjoittaneet pelaajat fyssari Anne Ahonen ja ex-kumparelaskija Anniina Lahti.

– Yhdistettiin fysiikkaharjoitteiden suunnittelussa molempien osaamisalueiden vahvuudet. Ollaan pyritty suunnitelemaan mahdollisimman monipuolisia ja kuntopohjaa kehittäviä fysiikkatreenejä, jotka toteutetaan itsenäisesti/pienryhmissä. Tavoitteena on rakentaa mahdollisimman vahva pohja, josta tulevan fysiikkavalmentajan on helppo jatkaa. Jengi on tällä hetkellä hyvin motivoitunut kehittämään heikkouksiaan ja parantamaan entisestään vahvuuksiaan. 

Myös joukkueen viimekauden luottopakki Tiia Leppänen on allekirjoittanut sopimuksen tulevalle kaudelle.

– Omatoimiharjoittelu itsellä sujuu omalla totutulla freestylella. Lesmills jumpat on maksettu näkymään olkkarissa ja täällä Hämeenkoskella on hyvin tilaa reenata myös ulkosalla lenkkeillen. Liian lajiharjoittelun karttaminen kuuluu luonnollisena osana omaan säbäfilosofiaan, joten ”salibandytyhjiö” ei todellakaan ole painanut päälle. Joukkueessa on itsenäinen sitoutuminen fysiikan kehittämiseen tällä hetkellä erinomaisella tasolla.

Tarkoitus on vielä nostaa pelaajamäärää, joten mikäli olet motivoitunut, valmis tekemään töitä joukkueen eteen ja kiinnostunut pelaamaan 1. divisioonaa LASBissa, ota yhteyttä marko@kuljetuskivela.fi tai 040 8306979.

Anne Ahonen ja Laura Parikka fysiikkatreeneissä. KUVA: Anniina Lahti